Η Λίβερπουλ δεν μας βοήθησε, ας το κάνει η Μίλαν του Ζλάταν!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.12.2020
Η Λίβερπουλ δεν μας βοήθησε, ας το κάνει η Μίλαν του Ζλάταν!

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μίντιλαντ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και οι Δανοί μας προσπέρασαν ξανά στη βαθμολογία.


Όπως αναφέραμε τις προηγούμενες μέρες για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στη 15η θέση και να εξασφαλίσουμε πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει ο Ερυθρός Αστέρας να μην κάνει τρεις νίκες, καθώς η Σερβία απέχει 1.500 βαθμούς από εμάς!


Η ομάδα του Βελιγραδίου κληρώθηκε να αγωνιστεί με τη Μίλαν κι εφόσον η παρέα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και πάρει την πρόκριση, τότε η Σερβία, που είναι η μοναδική χώρα με ρεαλιστικές πιθανότητες να μας περάσει, θα μείνει οριστικά από κάτω μας.


15. Κύπρος 27.750
16. Σερβία 26.250 (Ερυθρός Αστέρας - Μίλαν)
17. Ελβετία 25.225 (Γιανγκ Μποις - Λεβερκούζεν)
18. Ελλάδα 25.200 (Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν)
19. Τσεχία 25.000 (Σλάβια Πράγας - Λέστερ)
20. Κροατία 24.875 (Κράσνονταρ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ