Πάτε καλά εκεί στην ΚΟΠ;

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Δημοσιευτηκε:

Πάτε καλά εκεί στην ΚΟΠ;

Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε για τον τελικό κυπέλλου της Ελλάδας, που κατάντησε για γέλια και για κλάματα. Και στην Κύπρο, όμως, δεν πάμε πίσω. Επικαλούμαι την ανάρτηση στα social media του παλιού διεθνούς άσου και νυν προπονητή Κώστα Μαλέκου, ο οποίος ουσιαστικά τα… χώνει στους υπεύθυνους στην ΚΟΠ για τον τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου.


Γράφει αναλυτικά: «Κύπελλο Κύπρου: 1. Κλήρωση ανά κατηγορία. 2. Δεν συμμετέχουν στην κλήρωση όλες οι ομάδες. 3. Αν θέλεις δηλώνεις συμμετοχή. Ρε, μα, είσαστε καλά; Εν να μας πελλάνετε;». Ναι Κώστα Μαλέκο, κάποιοι στην ΚΟΠ βάλθηκαν να μας «πελλάνουν» με τον τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου, αφού κάθε χρόνο σκαρφίζονται και νέους τρόπους. Κάθε χρόνο και χειρότερα, αφού στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης (3/9) συμμετείχαν μόνο 22 ομάδες.


Όπως έγινε γνωστό, η ΕΝΠ «προκρίθηκε» στον επόμενο γύρο ως η «τυχερή ομάδα» (σε ποια άλλη χώρα του κόσμου γίνεται αυτό;), ενώ στην επόμενη φάση προκρίθηκαν χωρίς αγώνα Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας επειδή, άκουσον άκουσον, συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ρε πάτε καλά εκεί στην ΚΟΠ; Κύπελλο είναι αυτό ή σκέτη κοροϊδία; Επιτέλους παραδειγματιστείτε από την Αγγλία, για να δείτε πώς διεξάγεται ο θεσμός του κυπέλλου. Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε, αλλά μυαλό δεν βάζετε.

Tags