Αλλάζει ξανά πρόεδρο η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.5.2022
Αλλάζει ξανά πρόεδρο η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού!

Αλλάζει ξανά πρόεδρο, μετά από έναν χρόνο και κάτι, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.


Λόγος, ο διορισμός του Χάρη Πογιατζή από τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη στη θέση του Επιτρόπου Διαφάνειας, στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς.


Ο Πογιατζής είχε διοριστεί πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού τον Μάρτιο του 2021, μετά την παραίτηση του τότε προέδρου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.


Έναν χρόνο και δύο μήνες μετά, η Επιτροπή θα αλλάξει ξανά πρόεδρο, καθώς ο Πογιατζής, μετά τον διορισμό του ως Επιτρόπου Διαφάνειας, υποβάλλει αναγκαστικά την παραίτησή του, καθώς του απαγορεύεται να έχει άλλα καθήκοντα.


Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ