We are a family, κύριε Μάζιτς!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 26.9.2021
We are a family, κύριε Μάζιτς!

Α, όλα κι όλα, αλλά αυτός ο υπεύθυνος των διαιτητών στην ΚΟΠ, ο κ. Μίλοραντ Μάζιτς, όλα τα κατάλαβε για το ποιοι είμαστε στην Κύπρο, εκτός του ότι στον χώρο του ποδοσφαίρου όλοι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια στην οποία συμμετέχουν και οι διαιτητές.


Παραξενεύτηκε, λοιπόν, ο κ. Μάζιτς που ενώ έδωσε οδηγίες στους διαιτητές να μην πηγαίνουν στο γήπεδο όταν δεν έχουν καθήκον (αλήθεια, πότε δεν έχουν;), ο ίδιος συνάντησε στην κερκίδα διαιτητή με παντόφλες και κοντό! Κι αναφέρει ο Μάζιτς: «Έγινα έξαλλος.


Γιατί νιώθουν την ανάγκη να πάνε στο γήπεδο; Είναι οκ να πηγαίνει ένας διαιτητής να πάει να δει την Εθνική. Πώς θα νιώθατε αν ερχόμουν εδώ με κοντό παντελόνι και παντόφλες;» Μα κύριε Μάζιτς μου, το είπαμε, we are a family… Αμ το άλλο; Ποιος τον είδε και δεν το φοβήθηκε τον κ. Μάζιτς όταν πληροφορήθηκε τη συνάντηση διαιτητών – παραγόντων στον Σύνδεσμο Διαιτητών: «Δεν ήμουν καλεσμένος στη συνάντηση.


Δεν ήταν φιλική η ατμόσφαιρα εκεί. Πρώτη φορά ακούω στην καριέρα μου τέτοιου είδους συνάντηση. Για να είμαι ειλικρινής, έμεινα έκπληκτος για αυτά που άκουσα. Η δουλειά των διαιτητών είναι δύσκολη και αυτή η συνάντηση την έκανε ακόμα πιο δύσκολη. Εκπλάγηκα. Οι διαιτητές μας ανήκουν στην ΚΟΠ.


Είμαι θυμωμένος γιατί ακούστηκαν κατηγορίες εκεί και μετά έκατσαν όλοι να φάνε. Άρα, τι έγινε; Δέχτηκαν όλα αυτά για τα οποία κατηγορήθηκαν. Αν μείνω εδώ στην Κύπρο, δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο». Κι ακόμα πού εισαι κύριε Μάζιτς, έχει και πολύ χειρότερα, που μάλλον θα σε κάνουν κάποια στιγμή να αποχωρήσεις, εκτός κι αν γίνεις κι εσύ μέλος της οικογένειας!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»