Για όλα τα... γούστα
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Πιο… πλούσιο είναι το αγωνιστικό μενού, αφού υπάρχει μπόλικη δράση και Ελλάδα και Ευρώπη. Οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν, λοιπόν, την ευκαιρία να απολαύσουν το βράδυ τους με μπόλικο ποδόσφαιρο, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις.
Στη Super League, ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στο
+8 από τη δεύτερη ΑΕΚ (35-27) και θέλει να κρατήσει αυτή τη διαφορά, έχοντας σήμερα εκτός έδρας αποστολή στο Περιστέρι. Οι ερυθρόλευκοι είναι, ασφαλώς, το φαβορί απέναντι στον Ατρόμητο που είναι στην προτελαταία θέση, αλλά είναι μία από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι ο ΠΑΟ) που τον υποχρέωσαν σε ισοπαλία. Άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στους «Ζωσιμάδες» όπου τίθενται αντιμέτωποι οι ισόβαθμοι στην τρίτη θέση με 23 βαθμούς ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» περισσότερο.
To παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε, μιας και εντοπίστηκαν άλλα δύο κρούσματα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και πλέον έχουν φθάσει τα έντεκα. Να σημειωθεί πως αναβλήθηκε και ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (19/12) αγώνας του Απόλλωνα στον Βόλο.
Τώρα στην Αγγλία, τα βλέμματα πέφτουν στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ, μάχη με φόντο την προνομιούχο 4η θέση, ενώ στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ έχει εύκολο έργο κόντρα στην ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ ώστε να κρατήσει επαφή με την κορυφή και την Μπάγερν. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
EΛΛΑΔΑ (14η αγων.)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
17:15 Λαμία - Βόλος
19:30 Ατρόμητος - Ολυμπιακός
ΑΓΓΛΙΑ (17η αγων.)
21:30 Μπράιτον - Γουλβς
21:30 Μπέρνλι - Γουότφορντ
21:30 Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπντον
22:00 Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (16η αγων.)
19:30 Γκλάντμπαχ - Άϊντραχτ Φρ.
21:30 Ντόρτμουντ - Γκρόιτερ Φιρτ
21:30 Λεβερκούζεν - Χοφενχάιμ
21:30 Ουνιόν Βερ. - Φράιμπουργκ
21:30 Άουγκμπουργκ - Λειψία
KYΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ
16:00 Βερόνα - Έμπολι
19:00 Κάλιαρι - Τσιταντέλα
22:00 Φιορεντίνα - Μπενεβέντο