«Η πρώτη φορά που παραδέχομαι πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος»

Δημοσιεύθηκε 14.10.2022
«Η πρώτη φορά που παραδέχομαι πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας Ρικάρντο Τσέου μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 3-0 από την Πάφο.

«Σήμερα είναι η πρώτη φορά που πρέπει να παραδεχθώ πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο, η Πάφος άξιζε να κερδίσει, έπαιξε καλύτερα, ήταν δύσκολο να το ελέγξουμε, έλεγχαν το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεχθήκαμε τρία γκολ από λάθη. Ήταν δύσκολο, το δεύτερο γκολ σκότωσε εντελώς την ομάδα. Ήταν σπουδαίο το πρώτο γκολ του Βαλακάρι. Μετά το δεύτερο χάσαμε τον έλεγχο και δεχθήκαμε αμέσως το τρίτο. Περίμενα να τελειώσει αμέσως το ματς γιατί η ομάδα μου δεν ήταν όπως έπρεπε. Η Πάφος είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με τους καλύτερους παίκτες. Δεν θέλω να μειώσω τους άλλους αντιπάλους που είχαμε ή τους υπόλοιπους αλλά αυτή τη στιγμή η Πάφος έχει την καλύτερη δυναμική, το καλύτερο επιθετικό στιλ. Οι αριθμοί δεν είναι δίκαιοι επειδή δεν έφτιαξαν τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποιότητα και την έχουν».

Για το τι φταίει για το ότι μετράει τρεις ήττες σε τρία εντός έδρας παιχνίδια και χωρίς να σκοράρει: «Παίξαμε με Απόλλωνα που είναι ο πρωταθλητής, με την Ομόνοια και την Πάφο, τι να περιμένουμε; Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αν κοιτάξεις το ματς με Απόλλωνα δεν ήταν καλύτεροι, νίκησαν με μια λεπτομέρεια. Το ίδιο με Ομόνοια, στο τελευταίο λεπτό. Το μόνο με το οποίο δεν είμαστε χαρούμενοι είναι που δεν σκοράραμε αλλά δεν είναι ότι δεν φτιάχνουμε ευκαιρίες, μόνο σήμερα δεν φτιάξαμε. Με Ομόνοια είχαμε εννέα ευκαιρίες. Είναι η κλήρωση. Είχαμε τις μεγαλύτερες ομάδες να παίξουμε στην έδρα μας. Μετά έχουμε την Ανόρθωση, μετά τον Άρη, συνεχώς με τις καλύτερες ομάδες. Φυσικά θα παίξουμε με όλους αλλά για την αυτοπεποίθηση της ομάδας είναι καλύτερο να είχαμε και κάποιον πιο εύκολο αντίπαλο. Αυτό ήταν το μοναδικό ματς που μπορώ να πω πως δεν ήταν η Δόξα που θέλουμε. Ελπίζω ότι οι κακές στιγμές μας τελειώνουν σήμερα. Με τη Νέα Σαλαμίνα μπορούσαμε να κερδίσουμε 3-0 ή 4-0 αλλά χάσαμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ