Συνεχίστηκε η… κακή συνήθεια της Τσέλσι με τις κάρτες, πάλι βγαίνει νοκ-άουτ ο Καϊσέδο!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Συνεχίστηκε η… κακή συνήθεια της Τσέλσι με τις κάρτες, πάλι βγαίνει νοκ-άουτ ο Καϊσέδο!

Ο Μόισες Καϊσέδο επέστρεψε από τιμωρία για συμπλήρωση καρτών και θα κληθεί να εκτίσει νέα ποινή για τον ίδιο λόγο, μετά και το ματς της Τσέλσι με την Κάρντιφ για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ!

Στην Τσέλσι η φετινή κατάσταση με τις κόκκινες και τις στιγμές που οι ποδοσφαιριστές της χάνουν τελείως το μυαλό τους και αναγκάζουν τον Μαρέσκα να ψάχνει για λύσεις στα κενά που προκαλούνται, έχει… ξεφύγει.

Και αυτή η κακή συνήθεια συνεχίστηκε και στο Λιγκ Καπ, με ποδοσφαιριστή που είχε μόλις επιστρέψει στη δράση, αφού απουσίαζε για κάρτες! Έπειτα από τη δίκαιη αποβολή του στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, ο πολύτιμος χαφ των «μπλε» βρέθηκε ξανά στα πλάνα του προπονητή του για το Λιγκ Καπ, αλλά θα λείψει ξανά από τα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Ο Καϊσέδο είχε «κιτρινιστεί» για διαμαρτυρία νωρίτερα στο φετινό τουρνουά, πήρε κάρτα και για ειρωνικό χειροκρότημα προς τον ρέφερι του προημιτελικού με τους «bluebirds» και θα χάσει το πρώτο από τα δυο ματς των ημιτελικών του θεσμού για τους Παγκόσμιους Κυπελλούχους!

 

england365.gr

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.