H Σεβίλλη του Αλμέιδα έβαλε στο... μάτι τον Μοράτα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

H Σεβίλλη του Αλμέιδα έβαλε στο... μάτι τον Μοράτα

Ο Αλβάρο Μοράτα εντάχθηκε στο δυναμικό της Γαλατασαράι, αλλά δεν μπορεί να προσαρμοστεί η οικογένεια του στην Τουρκία και θέλει να φύγει από τη γειτονική χώρα. O Ισπανός διεθνής επιθετικός, εντάχθηκε στη «Γαλατά» ως δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς από τη Μίλαν, αλλά δεν θέλει να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Τουρκίας και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο 32χρονος φορ έχει πρόταση για να επιστρέψει στην Ισπανία και να φορέσει τη φανέλα της Χετάφε, στην οποία είχε κάνει τα πρώτα βήματα το 2007, πριν ενταχθεί στη β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ο Σεσκ Φάμπρεγας προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στη Serie A και να φορέσει τη φανέλα της Κόμο.

Επίσης η Σεβίλλη, η οποία την επόμενη σεζόν θα έχει τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, στον πάγκο, έχει πλησιάσει τον μάνατζερ του και τού προσφέρει τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.