


Την άποψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιμείνει και θα καταφέρει να κάνει δικό της τον Κιλιάν Μπαπέ εξέφρασε ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας.
Οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν με προσοχή τα τεκταινόμενα στην υπόθεση Μπαπέ.
Οι «μερένχες» θα κρατήσουν στάση αναμονής, καθώς η διοίκηση γνωρίζει καλά, ότι βρίσκεται σε θέση ισχύος και θέλουν να προχωρήσει στην απόκτηση του Μπαπέ, χωρίς οικονομικό κόστος. Κάτι που σημαίνει ότι, εκτός απροόπτου, είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι του 2024, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του Γάλλου σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, δήλωσε στο «Movistar+» πως θεωρεί πως τελικά ο Γάλλος άσος θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ: «Νομίζω πως τελικά θα παίξει στην Ρεάλ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι πιθανότητες είναι 70 με 80% και το στηρίζω αυτό στη διάθεση του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ δεν χάνει ποτέ, όταν διεκδικεί παίκτες, όπως απέδειξε με τις περιπτώσεις τωνξ Φίγκο, Ζιντάν, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλων πολλών».
sdna.gr
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.