Ο Μπαπέ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε φωτογράφιση της εθνικής Γαλλίας

Δημοσιευτηκε:

Ο Μπαπέ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε φωτογράφιση της εθνικής Γαλλίας

Ο Μπαπέ δεν θα συμμετάσχει σε φωτογράφιση της εθνικής Γαλλίας μετά τη διαμάχη του με την Ομοσπονδία σχετικά με τα δικαιώματα προβολής του.

Η διαμάχη ανάμεσα στον Μπαπέ και τη γαλλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αρνήθηκε να συμμετέχει σε φωτογράφιση της εθνικής Γαλλίας την Τρίτη. 

Μπαπέ αποφάσισε να μην συμμετέχει σε φωτογράφιση" αναφέρει το δελτίο Τύπου που δόθηκε στο γαλλικό πρακτορείο. Ο λόγος είναι η μη επίτευξη συμφωνίας με την FFF όσον αφορά στα δικαιώματα προβολής του Γάλλου σταρ.

"Αυτός και οι εκπρόσωποί του λυπούνται που δεν επετεύχθη συμφωνία, όπως ζητήθηκε, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου" συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο 23χρονος επιθετικός επιθυμεί να αναθεωρηθεί η συμφωνία σχετικά με τη διαχείριση της εικόνας του από την ομοσπονδία, θεωρώντας ότι η πλάστιγγα γέρνει φανερά υπέρ εκείνης. Η ιστορία αυτή κρατάει από τον Μάρτιο, με τον Γάλλο να έχει απουσιάσει ήδη από δύο διαφημιστικές καμπάνιες της Ομοσπονδίας.

Το σίριαλ συνεχίζεται και λίγους μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

sport24.gr

Κατηγορίες