Αργεί το «ντεμπούτο» του Μέσι στο 2022
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αφότου νόσησε από κορωνοϊό και η πρώτη του συμμετοχή στο 2022 παρατείνεται για τις 23 Ιανουαρίου και το ματς απέναντι στη Ρεμς
Η πορεία του Λιονέλ Μέσι στο γαλλικό πρωτάθλημα κυλούσε μέτρια -βάσει των δικών του στάνταρ- από την αρχή της σεζόν (1 γκολ, 4 ασίστ σε 11 ματς) και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αργεντινός νόσησε κι από Covid-19 κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων, γεγονός που έχει προκαλέσει εμπόδια στην επιστροφή του στη δράση με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Λέο εξακολουθεί να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και να ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να χάσει το περασμένο ντέρμπι κόντρα στη Λυών (1-1) και να μην προλαβαίνει ούτε την ερχόμενη αγωνιστική, όποτε η Παρί υποδέχεται τη Μπρεστ (15/1).
Έτσι, η πρώτη του συμμετοχή στο 2022 παρατείνεται για το παιχνίδι κόντρα στη Ρεμς στις 23 Ιανουαρίου, αν φυσικά ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κρίνει πως ο συμπατριώτης του είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Σημειώνεται ότι σε έναν μήνα η Παρί αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για το πρώτο ματς των «16» του Champions League (15/2).