Την Δευτέρα η έφεση από Απόλλωνα... Ζητούν τροποποίηση της απόφασης

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Την Δευτέρα η έφεση από Απόλλωνα... Ζητούν τροποποίηση της απόφασης

Μετά τη χθεσινή απόφαση του Αθλητικού Δικαστή το νομικό τμήμα του Απόλλωνα, ετοιμάζει τα επόμενα του βήματα.

Μιας και εξέτασαν όλα όσα αναφέρονται στο σκεπτικό της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, για την ένσταση που έχει καταθέσει για το εκτός έδρας ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρίας του Απόλλωνα έχει αποφασίσει πως θα προχωρήσει σε έφεση αυτής.

Ήδη, το νομικό τμήμα του Απόλλωνα διαβουλεύεται για το τι θα περιλαμβάνει η έφεση και όταν και εφόσον ολοκληρωθεί θα σταλεί στο αρμόδιο όργανο. Οι «κυανόλευκοι» καταλήγουν στην απόφαση να προχωρήσουν σε έφεση, ζητώντας τροποποίηση και όχι εξ’ ολοκλήρου ακύρωση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή.

Δηλαδή διατήρηση του μηδενισμού της ΑΕΚ, αλλά και τροποποίηση όσον αφορά τους βαθμούς τους οποίους διεκδικούν πλέον μέσω του Εφετείου.

Η Έφεση θα κατατεθεί μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.