Πετεβίνος: «Καλώ τους πάντες να αφήσουν τον καναπέ - Ατύχησε ο ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τις άλλες ομάδες»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.8.2022
Πετεβίνος: «Καλώ τους πάντες να αφήσουν τον καναπέ - Ατύχησε ο ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τις άλλες ομάδες»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε για όλα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ, στον Super Sport FM 104.0. Ο εκπρόσωπος Τύπου είπε μεταξύ άλλων ότι στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι η νίκη και η πρόκριση.

Αναλυτικά:

Το πρώτο σχόλιο:

«Έχουμε πίστη στην ομάδα μας, και αν αυτό ακούγεται υπερβολικό, να ξέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κυνηγήσει όσες πιθανότητες έχει ως το τελευταίο λεπτό της δεύτερης αναμέτρησης. Αν εκτιμήσουμε σωστά τον αντίπαλο, θα τα καταφέρουμε. Εμείς, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέσα στην έδρα μας. Δε θα τα παρατήσουμε σε καμία περίπτωση. Μέσα στο ΓΣΠ θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Η ιστορία μας είναι σπουδαία, μέσα σε αυτή υπάρχουν μεγάλες ανατροπές, σε περιόδους που κανείς δεν μας πίστευε καθόλου. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε άλλη μία φορά, ας έχουμε πίστη στους παίκτες. Να στείλω μήνυμα στον κόσμο, ότι θα «παλέψουμε» ως το φινάλε της «μάχης».

Το μήνυμα προς τον κόσμο:

«Περιμένουμε ένα «καυτό» ΓΣΠ. Ο κόσμος θα παίξει το ρόλο του απέναντι στη Γιουργκόρντεν. Όλες οι ανατροπές έγιναν με κατάμεστο γήπεδο. Καλώ τους πάντες να μη κάτσουν στον καναπέ τους και να βοηθήσουν από κοντά την ομάδα μας. Οι Σουηδοί είδαμε ότι διαθέτουν μία έδρα εκπληκτική. Αν είχαμε τους δικούς μας οπαδούς σε ένα τέτοιο γήπεδο, η πίεση θα ήταν διπλάσια στα αυτιά τους. Το λέω για να καταλάβει ο κόσμος μας τη σημαντικότητα της παρουσίας του. Θα ζήσουν οι αντίπαλοι μία διαφορετική διαδικασία, με φυσικό γρασίδι, πίστη και τρελαμένους οπαδούς για το καλό του ΑΠΟΕΛ».

Για τους παίκτες:

«Οι παίκτες γνωρίζουν τη δυναμική του αντιπάλου, ανυπομονούν για τη δοκιμασία αυτή. Παλιότερα δεν ήταν όλα τέλεια από την αρχή. Να θυμίσουμε ότι την περίοδο 2016-17 είχαμε περάσει τη Ρόζενμποργκ στις καθυστερήσεις ενώ μας είχαν αποκλεισμένους. Μείναμε εκτός του Champions League από την Κοπεγχάγη και εν συνεχεία κάναμε μοναδική πορεία στο Europa League. Το κίνητρο είναι ισχυρό για όλους, καθώς θέλουν να πετύχουν κάτι ιδιαίτερο στην ιστορία της ομάδας».

Πως θα γίνει αυτό, όταν μία ομάδα παρουσιάζει επιθετικό πρόβλημα;

«Αυτό είναι θέμα του τεχνικού επιτελείου να βρει τις λύσεις. Ξέρουμε ακριβώς όσα πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο, δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Είναι δύσκολο το εγχείρημα μας, όπως θα παλέψουμε για την ανατροπή».

Για τις αδυναμίες της ομάδας και την ενίσχυση:

«Ένα σύνολο με αρκετές προσθήκες για να γίνει ομάδα χρειάζεται μπόλικος χρόνος. Παίζουμε απέναντι σε ένα οικοδόμημα πανέτοιμο, δίχως να υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για εμάς. Οι υπόλοιποι δε βρήκαν τόσο έτοιμες ομάδες μπροστά τους, είναι και αυτή μία σημείωση».

Για Μάγκλιτσα και Σαρφό:

«Για τον Μάγκλιτσα δεν μπορώ να απαντήσω, είναι θέμα του επιτελείου οι επιλογές της ενδεκάδας. Ο Σαρφό είναι παίκτης βαρόμετρο, και επηρεαστήκαμε από την απουσία του, όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά στο σύνολο. Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι αυτή την περίοδο και είναι ορατό. Όσον αφορά τα προβλήματα μας, ο Κίνγκσλεϊ επιστρέφει και τον υπολογίζουμε στην προετοιμασία για τον αγώνα».

Για τον κόσμο που είναι ενοχλημένος από την ήττα:

«Ποιος δεν είναι ενοχλημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα; Χρειάζεται υπομονή και χρόνο. Την Τρίτη θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, και η ομάδα θα δώσει τα πάντα έτσι ώστε να φανεί αντάξια της ιστορίας της».

Για τα εισιτήρια:

«Είμαστε κοντά στις 5.000 εισιτήρια. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται αύξηση της προπώλησης, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί