Ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή του ο ΑΠΟΕΛ!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Tην πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μία μέρα μετά το (αποτυχημένο) φινάλε στη σεζόν, επισημοποίησε το ντιλ με τον Ντάλσιο.
Οι γαλαζοκίτρινοι επιβεβαίωσαν έτσι τις πληροφορίες προηγούμενων ημερών για τη συμφωνία με τον 26χρονο μέσο από τη Γουινέα Μπισάου, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
Σημειώνεται πως ο Ντάλσιο παίρνει θέση κοινοτικού και όχι ξένου καθώς διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαία γραμμής (κυρίως κεντρικός χαφ), κατέγραψε 33 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και μία ασίστ με τον Ιωνικό, ενώ την προηγούμενη διετία, με τη φανέλα του Παναιτωλικού, είχε απολογισμό 67 εμφανίσεις, δύο γκολ και τρεις ασίστ.
H ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Euciodálcio Gomes (εν συντομία Dálcio) για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2022-2023 και 2023-2024.
Ο Dálcio είναι 26 ετών (22/05/1996) και κατάγεται από την Guinea-Bissau. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική του ομάδα. Αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας (U19 και U20), αφού γεννήθηκε στην πορτογαλική πόλη Pragal.
Ξεκίνησε να αγωνίζεται επαγγελματικά από το 2014 με τα χρώματα της Belenenses και στη συνέχεια στις Benfica B', Rangers, Παναιτωλικό και Ιωνικό.
Είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κεντρικού άξονα.
Καλωσορίζουμε τον Dálcio, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος.