«Γεμίζει» και χαμογελά ο Μουνιόθ

Δημοσιευτηκε:

«Γεμίζει» και χαμογελά ο Μουνιόθ

Πέραν από τη νίκη επί της ΑΕΛ που ανέβασε την Ανόρθωση στην 6η θέση και έφερε ικανοποίηση, χαμόγελα υπήρξαν και για την επάνοδο τριών παικτών που μέσα στον Νοέμβριο είχαν μπει στα… πιτς. Η επιστροφή τους συνοδεύτηκε με διπλό και ήρθε και ηρεμία στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, ενώ οι Χόφχανες Αμπαρτζουμιάν και Αμρ Ουάρντα πέρασαν ως αλλαγή. Έλειψαν και φάνηκε, όμως τώρα που επέστρεψαν, και ο προπονητής της «Κυρίας» Σίσκο Μουνιόθ ελπίζει πως θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, στα απαιτητικά παιχνίδια του Δεκεμβρίου. 

  Ο Γκιόργκι Λόρια που ήταν στα… πιτς φαίνεται πως και αυτός θα επανέλθει κόντρα στον Άρη την Κυριακή, όμως ο Ανδρέας Κεραυνός έχει πολλές πιθανότητες να καθίσει κάτω από τα δοκάρια και αυτή τη φορά. Η αμφιβολία που υπάρχει έχει να κάνει με τον Μιχάλη Ιωάννου, ο οποίος δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση με την ελαφρά ταξιαρχία.

Γενικά, η Ανόρθωση «γεμίζει» και έχει κάθε λόγο να χαμογελά ο Μουνιόθ που σιγά-σιγά βάζει τη σφραγίδα του και η εικόνα της ομάδας είναι εμφανώς βελτιωμένη. Σίγουρα όμως, απαιτείται σταθερότητα και στα αποτελέσματα που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά.