«Τι έκανε και προκάλεσε ο Αρτυματάς, για να τον βρίζει ολόκληρο το γήπεδο; Καμία δικαιολογία για τον Κβιλιτάια»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 10.3.2022
«Τι έκανε και προκάλεσε ο Αρτυματάς, για να τον βρίζει ολόκληρο το γήπεδο; Καμία δικαιολογία για τον Κβιλιτάια»

Συνεχίζεται το τρίτο ημίχρονο μετά το ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει σφοδρά παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Νικολάου, όπως επίσης και για την στάση των γαλαζοκιτρίνων σχετικά με τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Ουάρντα και του Κετσπάγια. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου, παραχώρησε δηλώσεις για τα πιο πάνω (ΣΠΟΡ FM 95.0).


Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τα όσα ακούγονταν από τις κερκίδες: «Φαίνεται όταν στο συγκεκριμένο ζευγάρι κάτι θα βρεθεί για να γίνουμε viral. Όποιος βρισκόταν στο γήπεδο μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έβλεπε και θα άκουγε καθαρά τι γινόταν από ολόκληρο το γήπεδο. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση του καθενός. Ο προπονητής μας ενοχλήθηκε και γι’ αυτά που γίνονταν στον πάγκο. Γι' αυτά δεν μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Και στον Αρτυματά έγιναν τα ίδια στο προηγούμενο παιχνίδι. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μας πει τι έκανε ο αρχηγός μας όλα αυτά τα χρόνια για να αξίζει τέτοιας συμπεριφοράς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για ποδοσφαιριστές που υπερβαίνουν τα στενά όρια του ποδοσφαίρου μας. Ο αρχηγός της ομάδας μας τι έκανε και προκάλεσε, για να τον βρίζει ολόκληρο το γήπεδο;».

Για τους Κβιλιτάια και Ουάρντα: «Φαίνεται πως μόνο ο Ουάρντα παίζει μόνο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού τον πανηγυρισμό του Κβλιτάια δεν τον είδε κανείς. Ήταν βίντεο σε ροή αγώνα που το είδε όλη η Κύπρος και όχι από το τικ τοκ. Έπρεπε να τιμωρηθεί για την κίνησή του να προκαλέσει την κερκίδα μας με δεύτερη κάρτα, αφού είχε ήδη από το 13'. Τον Κβιλιτάια ποιος τον αποδοκίμασε ποτέ; Στην έδρα μας δεν αντιμετωπίστηκε καθόλου εχθρικά. Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για το περιστατικό αυτό. Και στην φάση του 68', ήταν μια καθαρή απόφαση του διαιτητή να πάρει πίσω το πλεονέκτημα που μας δόθηκε. Αν δεν μπορούν έμπειροι διαιτητές να διευθύνουν τέτοιας εμβέλειας παιχνίδια, να δηλώνουν κώλυμα για να είμαστε και εμείς πολύ πιο ήρεμοι. Όλοι στην ΚΟΠ μας έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Μάζιτς είναι ο απόλυτος άρχοντας ότι έχει και αυτός ευθύνη. Το βασικό για να αλλάξουν πράγματα είναι η απόδοση της ισονομίας, μετά λύπης μας παρατηρούμε πως αυτό δεν συμβαίνει. Διαφορετικά αντιμετωπίζονται ποδοσφαιριστές που φορούν διαφορετική φανέλα, όπως φαίνεται. Ο Ντέλετιτς κόντρα στην Πάφο δέχθηκε κάρτα όταν πανηγύρισε γκολ στην αντίπαλη κερκίδα. Σαν κανονισμό, αυτό γνωρίζουμε. Ήταν πολύ συγκεκριμένο τι συνέβη, η κατάληξη ήταν να μείνει ατιμώρητος. Δεν θέλουμε κανέναν στο εκτελεστικό απόσπασμα, ζητούμε να τιμωρηθεί βάσει των κανονισμών που υπάρχουν. Και στην έδρα μας μπορεί να συμβεί, αν θέλουμε να αλλάξει κάτι πρέπει να ξεκινήσουμε με τον καθρέφτη μας».

Και κατέληξε: «Δεν θέλουμε κάποια ένταση με καμιά ομάδα, θέλουμε τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο. Και ο πρόεδρος της ΚΟΠ κάλεσε τους δύο προέδρους μετά το προηγούμενο παιχνίδι για να γίνει μια συνάντηση για εκτόνωση της κατάστασης. Ο πρόεδρος μας απάντησε θετικά, αλλά αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ, αφού η ομάδα του ΑΠΟΕΛ αρνήθηκε να παραστεί».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Με εξέπληξε το πάθος των οπαδών της Ανόρθωσης»

«Με εξέπληξε το πάθος των οπαδών της Ανόρθωσης»

«Με εξέπληξε το πάθος των οπαδών της Ανόρθωσης»

Από τα δυνατά «όπλα» του ο Οκκά ο Ματίας

Από τα δυνατά «όπλα» του ο Οκκά ο Ματίας

Από τα δυνατά «όπλα» του ο Οκκά ο Ματίας

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι' αυτό που κάνουμε...»

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι' αυτό που κάνουμε...»

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση