Ντόχα 2019: Έσπασε τα χρονόμετρα η Μουχάμαντ, νέο παγκόσμιο ρεκόρ (pic)
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Η Αμερικανίδα αθλήτρια πήγε ως το μεγάλο φαβορί στο αγώνισμα και το επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο στον τελικό
Έσπασε τα χρονόμετρα στα 400μ εμπόδια η Νταλάιλα Μουχάμαντ στη διάρκεια της όγδοης μέρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στη Ντόχα.
Η Αμερικανίδα αθλήτρια πήγε ως το μεγάλο φαβορί στο αγώνισμα και το επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο στον τελικό, όπου με επίδοση 52.16 πήρε το χρυσό μετάλλιο πετυχαίνοντας και νέο παγκόσμιο ρεκόρ.
Την προηγούμενη κορυφαία επίδοση στον πλανήτη κατείχε η ίδια με 52.20 από τις 28 Ιουλίου 2019 στο Ντε Μόιν των ΗΠΑ.
Πίσω από την Μουχάμαντ βρέθηκε η συμπατριώτισσά της, Σίντνεϊ ΜακΛάγκλιν με 52.23, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Τζαμαϊκανή, Ράσελ Κλέιτον, με 53.74. Και οι δύο αυτές αθλήτριες σημείωσαν νέα ατομικά ρεκόρ.
— IAAFDoha2019 (@IAAFDoha2019) October 4, 2019