Στον τελικό του μήκους η Φιλίππα Φωτοπούλου

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 16.8.2022
Στον τελικό του μήκους η Φιλίππα Φωτοπούλου

Την πρόκρισή της στον τελικό του άλματος σε μήκος εξασφάλισε πριν από λίγο η Φίλιππα Φωτοπούλου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου.

Σε ένα υπερβολικά ζεστό πρωινό και κάτω από τον καυτό ήλιο της βαυαρικής πρωτεύουσας, η πρωταθλήτριά μας έβαλε τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο άλμα, φτάνοντας στα 6,54μ. Στην περίεργη εξέλιξη των αλμάτων, και με την ολοκλήρωση και των δύο γκρουπ, η αθλήτρια του Ράφαελ Μπλανκέρ, κατέλαβε την 11η θέση και έτσι θα είναι παρούσα στον πρώτο μεγάλο τελικό της καριέρας της, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη (18/8), περίπου στις 21:00 το βράδυ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου