Χρυσά από Τράικοβιτς και Παρέλλη!

Δημοσιεύθηκε 3.7.2022
Χρυσά από Τράικοβιτς και Παρέλλη!

ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Θεόδωρου Τσιολάκη

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν της Αλγερίας.

Μετά την Ολίβια Φωτοπούλου που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στα 200μ. ήρθαν άλλα δύο μετάλλια στον Στίβο και μάλιστα χρυσά, από τους Απόστολο Παρέλλη και Μίλαν Τραΐκοβιτς.

Ο Μίλαν σε άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση τερμάτισε πρώτος με χρόνο 13.34, ενώ διατηρεί το ρεκόρ Μεσογειακών Αγώνων με την επίδοση που πέτυχε στα προκριματικά με χρόνο 13.32.

Ο Απόστολος Παρέλλης τερμάτισε πρώτος στη δισκοβολία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 63.59μ..

Δεν τα καταφέραμε στο ύψος και στα 200μ ανδρών

Τελικούς είχαμε επίσης στο ύψος και στα 200μ ανδρών. Στο ύψος αγωνιστήκαμε με την Δέσποινα Χαραλάμπους και την Στυλιάνα Ιωαννίδου, οι οποίες έκαναν τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1.81 και τερμάτισαν στην ένατη θέση. Στα 200μ ανδρών η αποστολή μας εκπροσωπήθηκε στον τελικό από τον Σταύρο Αυγουστίνου, ο οποίος με χρόνο 21.55 τερμάτισε 8ος. Επίσης στη δισκοβολία αγωνίστηκε και ο Χριστόφορος Γενεθλή τερμάτισε 5ος με επίδοση 59.60μ..

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Κώστας Ηλίας

Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Κώστας Ηλίας

Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Κώστας Ηλίας