Mεγάλη στιγμή για την πετοσφαιρική Ομόνοια, έτοιμη για ακόμη μία υπέρβαση

Δημοσιεύθηκε 12.1.2023
Mεγάλη στιγμή για την πετοσφαιρική Ομόνοια, έτοιμη για ακόμη μία υπέρβαση

Ιστορικό παιχνίδι θα δώσει απόψε (20:00) η πετοσφαιρική Ομόνοια, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα προσπαθσήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup. Τα πάντα όμως θα κριθούν στο «Τάσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Ανδρέας Καζακαίος, Αχιλλέας Πετρακίδης (τιμ μάνατζερ), Σάββας Σάββα (προπονητής), Σωτήρης Χαραλάμπους (γυμναστής) και Παναγιώτης Ελευθερίου (φυσιοθεραπευτής).

Οι πετοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Σωτήρης Πετρακίδης (αρχηγός) Άγγελος Αλεξίου, Νικόλας Ελευθερίου, Sergey Antipkin, Dvoranen Robinson Da Silva Santos Quilherme, Felicio De Jesus Bruno Κανάρης Παπάς, Μιχάλης Λοΐζου, Αντώνης Μαυρομμάτης, Ορέστης Παπαδημητρίου και Ματθαίος Αβερκίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ