Πήρε το ντέρμπι και συνεχίζει ακάθεκτη η ΕΝ Αθηένου

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.2.2022
Πήρε το ντέρμπι και συνεχίζει ακάθεκτη η ΕΝ Αθηένου

Την Ένωση Νεολαίας Αθηένου βρήκε νικήτρια και το δεύτερο φετινό ντέρμπι του Πρωταθλήματος Γυναικών στο Χάντμπολ. Η ομάδα του Γιάννου Χαραλάμπους επικράτησε 34-27 του ΑΣ Λατσιά εκτός έδρας και συνέχισε την αλάνθαστη πορεία της. Για την νταμπλούχο ομάδα των Λατσιών ήταν η δεύτερη φετινή ήττα – και πάλι από την ΕΝ Αθηένου. Με την ολοκλήρωση του δεύτερου από τους τέσσερις γύρους του πρωταθλήματος, η ομάδα της Αθηένου έχει προβάδισμα για τον τίτλο. Πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη αφού δεν υπάρχουν play offs.


Στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» το παιχνίδι πήγαινε γκολ – γκολ στο ξεκίνημα όμως οι φιλοξενούμενες έκτισαν διαφορά και έκλεισαν το ημίχρονο στο 17-13. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου οι γηπεδούχες αντεπιτέθηκαν και μείωσαν σε 19-18. Όμως, οι παίκτριες της Αθηένου διατήρησαν την ψυχραιμία τους και σταδιακά έφτιαξαν και πάλι τη διαφορά η οποία στο 50ο λεπτό έγινε +6 (20-26) και στο 53ο στο +7 (22-29) για να κλείσει το σκορ στο 34-27.


Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Μάγδα Παπά με 15 γκολ. Με 13 γκολ η Μαριλένα Σολέα ήταν η πρώτη σκόρερ για την ομάδα των Λατσιών.


Τα άλλα δύο ματς


Στον Άγιο Δομέτιο ο Πανελλήνιος κέρδισε εκτός έδρας τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς με 40-20 (24-10 ημίχρονο) με την Έλληνα να σκοράρει 10 γκολ και τις Fratila και Τσαγγάρη από 8. Για τις γηπεδούχες Πέτρου και Τούμπα έβαλαν από 5.


Στην Αραδίππου η τοπική ομάδα επικράτησε 25-20 του Προοδευτικού Πάφου με την Άντρια Αντωνίου να βάζει 8 γκολ. Για τις φιλοξενούμενες η Λεοντία Παναγιωτάκη είχε 7.


Ήταν η πρώτη φορά μετά από έναν και πλέον γύρο που μια αγωνιστική ολοκληρώθηκε χωρίς αναβολές. Λόγω των αναβολών των προηγούμενων βδομάδων εκκρεμούν οι αναμετρήσεις ΑΣ Λατσιά – Πανελλήνιος (7η Αγων.), Προοδευτικός – Πανελλήνιος (8η Αγων), ΑΟ Αραδίππου – ΕΝ Αθηένου (8η Αγων) και Πανελλήνιος – ΑΟ Αραδίππου (9η Αγων).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ