Η ΑΕΛ πήρε το ντέρμπι στο φούτσαλ και... εκτόπισε την Ομόνοια από την κορυφή

Δημοσιεύθηκε 30.11.2023
Η ΑΕΛ πήρε το ντέρμπι στο φούτσαλ και... εκτόπισε την Ομόνοια από την κορυφή

Γαλαζοκίτρινο έβαψε η ΑΕΛ το ντέρμπι κορυφής για την 9η αγωνιστική στο φούτσαλ απέναντι στην Ομόνοια (4-2). Έτσι έπιασε τους πράσινους στην κορυφή με 16 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο κόντρα στην ουραγό Αραράτ (04/12).

Δύο φορές μπήκαν μπροστά στο σκορ οι γηπεδούχοι (2΄ Λίμα, 11΄ Σλέμπερ) αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Λακούφη στο 3΄ και τον Λίμα στο 14. Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 33΄.

Ο Τσακανιάς στο 16΄ και στο 32΄ πέτυχε τα άλλα δύο γκολ, τα οποία εν τέλει έκριναν την αναμέτρηση και χάρισε την ομάδα του τη νίκη.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία