Πιο κοντά από ποτέ ο ΑΠΟΕΛ!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 17.3.2022
Πιο κοντά από ποτέ ο ΑΠΟΕΛ!

Με νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΛ άρχισε σήμερα από το Λευκόθεο η σειρά των τελικών για ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας στο Πρωτάθλημα Futsal περιόδου 2021 - 2022.


Μετά το 5-4 ο ΑΠΟΕΛ προηγείται στις νίκες με 4-1 και σύμφωνα με την Προκήρυξη, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες θα κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Κρέκος στο 8ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 24ο λεπτό με τον Μόσνα και στο 31ο λεπτό ο Ράφαελ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ΑΕΛ, 2-1. Στο 39ο λεπτό ο Σκαρπάρης ισοφάρισε σε 2-2.

Στη διαδικασία της παράτασης ο Σάββας Ομήρου πέτυχε το 3-2, ο Ιακώβου το 4-2 και η ΑΕΛ μείωσε σε 4-3 με τον Ράφαελ για να γίνει το 5-3 από τον Σκαρπάρη. Η ΑΕΛ μείωσε σε 5-4 με τον Ράφαελ.

Ο συναρπαστικός αγώνας με τη στήριξη της ΚΟΠ μεταδόθηκε απευθείας από τη Cytavision.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ΑΕΛ.

Τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια στην πρώτη φάση:

ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ 1-2
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 8-2
ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ 3-2
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 5-2

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία