Ο Φερστάπεν μίλησε τελευταίος και πήρε την pole στο Σίλβερστον
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την 44η pole της καριέρας του με τρομερό γύρο στο Q3 του Σίλβερστον, με τον Πιάστρι να μένει δεύτερος και τις Ferrari να ολοκληρώνουν στο 5-6.
Ο Μαξ Φερστάπεν συνεχίζει να επιβεβαιώνει το αστείρευτο ταλέντο και την εμπειρία του στις κατατακτήριες, εξασφαλίζοντας άλλη μία pole position -την 44η της καριέρας του και τέταρτη για φέτος- στο ιστορικό Σίλβερστον.
Ο Ολλανδός πρωταθλητής «χτύπησε» την κατάλληλη στιγμή, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο γύρο στο φινάλε του Q3 με χρόνο 1:24.892, και θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση στον αγώνα της Κυριακής (06/07, 17:00).
Δίπλα του στη γραμμή εκκίνησης θα βρεθεί ο Όσκαρ Πιάστρι, που άγγιξε την pole αλλά έκανε ένα κρίσιμο λάθος στον τελευταίο του γύρο. Στη δεύτερη σειρά θα δούμε τους Νόρις και Ράσελ, ενώ Χάμιλτον και Λεκλέρ με τις Ferrari θα ξεκινήσουν από την 5η και 6η θέση αντίστοιχα.