Ποδηλασία: Οι καλύτεροι είχαν την τιμητική τους

Δημοσιεύθηκε 22.1.2024
Ποδηλασία: Οι καλύτεροι είχαν την τιμητική τους

Άλλη μια εντυπωσιακή βραδιά ολοκληρώθηκε με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας να βραβεύει τους κορυφαίους της αγωνιστικής χρονιάς του 2023. Η φετινή εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή, καθότι έγινε στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα και όσοι βρέθηκαν εκεί πέρασαν ένα πολύ όμορφο βράδυ τιμώντας με την παρουσία τους όλους τους βραβευθέντες.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε μεγάλο βαθμό στην εθνική ομάδα γυναικών της ποδηλασίας, όπου κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Άντρη Χριστοφόρου να προετοιμάζεται ήδη για το «Παρίσι 2024». Στο Radisson Blu βρέθηκε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφειάδης εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστουδουλίδη, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Χρυσοστόμου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ μίλησαν με τα καλύτερα για την δουλειά που γίνεται στην ΚΟΠΟ, αλλά και τις επιτυχίες που έχει φέρει το άθλημα της ποδηλασίας.

Η αρχή στην εκδήλωση έγινε με ομιλία του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων συγχάρηκε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, μίλησε για το πλάνο του ίδιου και του διοικητικού συμβουλίου του, για την πρόοδο του αθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει άλλη μια φορά τη βοήθεια της πολιτείας.

Για να καταφέρουμε να φθάσουμε σε μια τέτοια εντυπωσιακή εκδήλωση, αλλά και σε τέτοιες μεγάλες επιτυχίες, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη στήριξη των χορηγών μας. Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, η Vitex, το Alexander College και η ΟΠΑΠ Κύπρου βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας, βάζοντας σημαντικό λιθαράκι στις επιτυχίες του αθλήματος μας. Η βραδιά έκλεισε με με τον νεαρός αθλητή, Μάριο Σκέττο να κερδίζει ένα αεροπορικό εισιτήριο για Αθήνα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου XENOS TRAVEL.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τιμητική βράβευση για πρόκριση τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Η ομάδα αποτελείτο από τις Άντρη Χριστοφόρου, Κωνσταντίνα Γεωργίου, Δήμητρα Κουκουμά, Ελένη Κουκουμά, και Στυλιάνα Καμηλάρη, με ομοσπονδιακό προπονητή τον Ανέστη Κουρμπέτη.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ: Άντρη Χριστοφόρου.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ: Αντρέας Μιλτιάδης.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ: Ποδηλατικός όμιλος Σταυροβουνίου Κόρνου.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ: Ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής «Άγιος Μνάσων» .

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Ανδρέας Μιχαηλίδης (ΚΟΑ).

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νάκης Μιχαηλίδης.

ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΟ: Λάζαρος Φιλίππου.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ: Βλαδίμηρος Πέτσας.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Αλέξανδρος Ματσάγκος του σωματείου Ομόνοια, πρωταθλητής δρόμου στην κατηγορία Ανδρών

Ανδρέας Μιλτιάδης του σωματείο ΕΛΙΤ, πρωταθλητής ατομικής χρονομέτρησης και ορεινής ποδηλασίας στις κατηγορίες ανδρών.

Ανδρέας Θεοδώρου του σωματείου Down hill, πρωταθλητής ορεινής κατάβασης.

Γιώργος Κούζης του σωματείου BIKIN CYPRUS, πρωταθλητής κατηγορίας κάτω των 23 ετών στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και κυπελλούχος ορεινής ποδηλασίας στη κατηγορία ανδρών.

Κωνσταντίνος Παυλίδης του σωματείου Ομόνοια, πρωταθλητής κάτω των 23 ετών στο αγώνισμα του δρόμου αντοχής και κυπελλούχος στο αγώνισμα του δρόμου αντοχής στις κατηγορίες ανδρών.

Άντρη Χριστοφόρου του Ποδηλατικού Ομίλου Σταυροβουνίου Κόρνου, πρωταθλήτρια Γυναικών στα αγωνίσματα δρόμου και ατομικής χρονομέτρησης.

Δήμητρα Κουκουμά του σωματείου Ομόνοια, πρωταθλήτρια στη κατηγορία κάτω των 23 ετών στα αγωνίσματα δρόμου και στομικής χρονομέτρησης, κυπελλούχος στο αγώνισμα του δρόμου στις κατηγορίες Γυναικών.

Κωνσταντίνα Γεωργίου του σωματείου ΑΠΟΕΛ, πρωταθλήτρια και κυπελλούχος στη κατηγορία γυναικών στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας.

Στυλιάνα Καμηλάρη του σωματείου ΕΛΙΤ, πρωταθλήτρια στη κατηγορία γυναικών στο αγώνισμα ορεινής ποδηλασίας ELIMINATOR.

Νάντια Θεοχαρίδη του σωματείου DOWN HILL, πρωταθλήτρια στη κατηγορία γυναικών στο αγώνισμα της ορεινής κατάβασης.

Ανδρέας Αθανασιάδης του σωματείου ΑΠΟΕΛ, πρωταθλητής εφήβων στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

Χριστόδουλος Άχχας του Ποδηλατικού Όμιλου Λευκωσίας, πρωταθλητής και κυπελλούχος εφήβων στα αγωνίσματα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας.

Αλέξανδρος Κολόμβος του σωματείου ΕΛΙΤ, πρωταθλητής εφήβων στο αγώνισμα της ορεινής κατάβασης.

Κωνσταντίνα Χρυσοστόμου του σωματείου της Τόχνης, κυπελλούχος Νεανίδων στα αγωνίσματα δρόμου.

Χρυσοβαλάντω Σόλωνος του Ποδηλατικού Ομίλου Σταυροβουνίου Κόρνου, πρωταθλήτρια Νεανίδων στα αγωνίσματα δρόμου και ατομικής χρονομέτρησης.

Ντίμο Κοστόβ του ΘΟΪ Φιλιάς, πρωταθλητής και κυπελλούχος Παίδων στο αγώνισμα ορεινής ποδηλασίας και κυπελλούχος παίδων στο αγώνισμα δρόμου. Κατέλαβε επίσης τη πρώτη θέση στη μικτή κατάταξη δρόμου και ορεινής ποδηλασίας στη κατηγορία του.

Αλέξανδρος Ροτσίδης του σωματείου ΕΛΙΤ, πρωταθλητής Παίδων στο αγώνισμα δρόμου.

Δημήτρης Πρέκας του σωματείου ΑΠΟΕΛ, πρωταθλητής Παίδων στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

Γιώργος Κυριακίδης του σωματείου BIKIN CYPRUS, πρωταθλητής Παίδων στο αγώνισμα ορεινής ποδηλασίας ELIMINATOR.

Αλεξάνδρα Σαφείρη του Ποδηλατικού Ομίλου Σταυροβουνίου Κόρνου, πρωταθλήτρια κορασίδων στα αγωνίσματα δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης και ορεινής ποδηλασίας και κυπελλούχος στα αγωνίσματα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας. Κατέλαβε επίσης τη πρώτη θέση στη μικτή κατάταξη δρόμου και ορεινής ποδηλασίας στη κατηγορία της.

Μάριος Σκέττος του σωματείου ΘΟΪ Φιλιάς, πρωταθλητής Παμπαίδων στα αγωνίσματα δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης και ορεινής ποδηλασίας καθώς και κυπελλούχος Παμπαίδων στα αγωνίσματα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας. Κατέλαβε επίσης τη πρώτη θέση στη μικτή κατάταξη Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας στη κατηγορία του.

Άντρεα Ξενή του Ποδηλατικού Ομίλου Σταυροβουνίου Κόρνου, πρωταθλήτρια στη κατηγορία παγκορασίδων στα αγωνίσματα δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης και ορεινής ποδηλασίας, καθώς και κυπελλούχος στα αγωνίσματα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας. Κατέλαβε επίσης τη πρώτη θέση στη μικτή κατάταξη δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας στη κατηγορία της.

Ανδριανός Αντωνίου του σωματείου Ευαγόρας Παλικκαρίδης, πρωταθλητής ανδρών στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 1.

Διονύσης Διαμαντόπουλος του σωματείου ΕΛΙΤ, πρωταθλητής και κυπελλούχος στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 3 στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας

Χρίστος Ερωτοκρίτου του σωματείου της Τόχνης, κυπελλούχος στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 1 στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας

Κωνσταντίνος Αντωνίου του σωματείου ΑΠΟΕΛ, πρωταθλητής στα αγωνίσματα δρόμου και ατομικής χρονομέτρησης στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ και Κυπελλούχος ανδρών στο αγώνισμα δρόμου στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 2.

Κώστας Ψυχής του σωματείου ΑΠΟΕΛ, πρωταθλητής στο αγώνισμα δρόμου χρονομέτρησης στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 3.

Μάριος Λεωνίδου του σωματείου Famagusta Cycling, κυπελλούχος ανδρών στο αγώνισμα δρόμου στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 3.

Μιχάλης Νικολάου του σωματείου ΑΠΟΕΛ, πρωταθλητής ανδρών στο αγώνισμα ορεινής ποδηλασίας στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 1.

Μιχάλης Παντελή του σωματείου Ομόνοια, πρωταθλητής και κυπελλούχος ανδρών στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 2.

Τάσος Αναστασίου του σωματείου Famagusta Cycling, πρωταθλητής ανδρών στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 3.

Χρυσούλλης Κωνσταντίνου του σωματείου Famagusta Cycling, πρωταθλητής και κυπελλούχος ανδρών στο αγώνισμα δρόμου στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 1.

Αγγέλα Πετρίδη του σωματείου Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, κυπελλούχος γυναικών στο αγώνισμα δρόμου στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ 2

Απονέμονται οι επιταγές για τα κίνητρα έτους 2023 στον αθλητή Ανδρέας Τσιακκούρας, και τις αθλήτριες Σωτηρία Σοφία Γαβριήλ και Ελένη Κασιά.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Σωματείο ΑΠΟΕΛ, πρωταθλήτρια Ομάδα ΜΑΣΤΕΡ ανδρών στα αγωνίσματα δρόμου και ατομικής χρονομέτρησης

Σωματείο ΕΛΙΤ, πρωταθλήτρια ομάδα στα αγωνίσματα δρόμου και ατομικής χρονομέτρησης ανδρών καθώς επίσης πρωταθλήτρια και κυπελλούχος στη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας

Σωματείο ΘΟΪ Φιλιάς, κυπελλούχος ομάδα ανδρών στο αγώνισμα δρόμου

Σωματείο Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, κυπελλούχος ομάδα ΜΑΣΤΕΡ γυναικών στο αγώνισμα δρόμου

Σωματείο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, κυπελλούχος ομάδα ανδρών στο αγώνισμα ορεινής ποδηλασίας

Σωματείο Ποδηλατικός Όμιλος Σταυροβουνίου Κόρνου, πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών στα αγωνίσματα δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης και ορεινής ποδηλασίας καθώς επίσης κυπελλούχος ομάδα γυναικών στα αγωνίσματα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας.

Σωματείο Famagusta Cycling, κυπελλούχος ομάδα ΜΑΣΤΕΡ ανδρών στο αγώνισμα δρόμου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Χάθηκαν στον τελικό… οι ελπίδες για Ολυμπιακή πρόκριση

Χάθηκαν στον τελικό… οι ελπίδες για Ολυμπιακή πρόκριση

Χάθηκαν στον τελικό… οι ελπίδες για Ολυμπιακή πρόκριση

Ο Αλέξανδρος Αγρότης επίτιμος πρεσβευτής του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου

Ο Αλέξανδρος Αγρότης επίτιμος πρεσβευτής του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου

Ο Αλέξανδρος Αγρότης επίτιμος πρεσβευτής του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου

Θρίαμβος για την Βέρα, πάει Παρίσι!

Θρίαμβος για την Βέρα, πάει Παρίσι!

Θρίαμβος για την Βέρα, πάει Παρίσι!

«Στον δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι Team Cyprus» - Το μήνυμα της ΚΟΕ λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Στον δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι Team Cyprus» - Το μήνυμα της ΚΟΕ λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Στον δρόμο για το Παρίσι είμαστε όλοι Team Cyprus» - Το μήνυμα της ΚΟΕ λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες