Mεσογειακοί Αγώνες: Πάει γι' άλλο ένα μετάλλιο η Κάλια Αντωνίου!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Mεσογειακοί Αγώνες: Πάει γι' άλλο ένα μετάλλιο η Κάλια Αντωνίου!

Η Κύπρια κολυμβήτρια μετά το χρυσό στα 100μ. ελεύθερο, προκρίθηκε και στον τελικό των 50μ. ελεύθερο με τον καλύτερο χρόνο των προκριματικών

Το δεύτερο μετάλλιο της, μετά το χρυσό στα 100μ. ελεύθερο, θα διεκδικήσει η Κάλια Αντωνίου στους Μεσογειακούς Αγώνες «Taranto 2026».

Η Κύπρια κολυμβήτρια προκρίθηκε στον τελικό των 50μ. ελεύθερο, με τον καλύτερο χρόνο των προκριματικών, κάνοντας 25.12, όσο και η Ιταλίδα Έλενα Καρπέττα. Στον αποψινό (25/08, 19:10) τελικό θα λάβει μέρος και η Ελληνίδα Άννα Ντουντουάνακη που είχε χρόνο 25.88 και ήταν 7η στα προκριματικά.

Στα 50μ. ελεύθερο αντρών ο Άντριου Λαγούτης κατετάγη 12ος και έμεινε εκτός τελικού, ενώ δεν αγωνίστηκε τελικά ο Νικόλας Αντωνίου.

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.