Κάθε χρόνο θα λέμε τα ίδια;

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ Δημοσιεύθηκε 20.9.2022
Κάθε χρόνο θα λέμε τα ίδια;

Με αφορμή την σημερινή κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου θα επαναληφθούμε ακόμα μια φορά, πότε θα αλλάξει ο τρόπος διοργάνωσης έτσι ώστε να μην υπάρχουν ευνοούμενοι;

H ΚΟΠ διευκολύνει τους ευρωπαίους μας και αυτό είναι θετικό αφού εκπροσωπούν την Κύπρο και μπορούν να διαπρέψουν. Αυτή όμως η διευκόλυνση ίσως να είναι παρατραβηγμένη, σε μία φυσιολογική χρονιά όπου δεν είναι τόσο πιεσμένο το πρόγραμμα, όσο φέτος λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορεί να βγει το έξτρα παιχνίδι. Ναι, το πρόγραμμά τους είναι βαρυφορτωμένο, όμως μπορούν να ανταπεξέλθουν, αφού έχουν γεμάτα ρόστερ, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και νεαροί, έτσι ώστε να πάρουν τις δικές τους ευκαιρίες.

Επίσης θα πρέπει όλοι οι αγώνες να γίνουν μονοί, έτσι ώστε να αυξηθεί ο παράγοντας και να ακυρωθεί ο κανόνας που θέλει τις ομάδες της Β' κατηγορίας να αντιμετωπίζουν κάποια ομάδα της Α' κατηγορίας. Να γίνει μια διοργάνωση κυπέλλου που δεν θα είναι μόνο για τους μεγάλους αλλά θα μπορούν να γίνουν περαιτέρω εκπλήξεις.

Ας πάρουμε παράδειγμα την Αγγλία που εδώ και πάνω από 100 χρόνια, ο τρόπος διεξαγωγής είναι ο ίδιος, μονοί αγώνες όλοι σε μια κλήρωση και ότι προκύψει. Οπότε ας το ξανασκεφτούν εκεί στην ΚΟΠ και από του χρόνου να γίνει μία διοργάνωση που θα αρέσει και στους «μικρούς».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ