Σάββατο στην κορυφή ο Άρης, χαμένο έδαφος για ΑΕΚ, πλησίασαν Ομόνοια και Πάφος

Δημοσιεύθηκε 10.2.2024
Σάββατο στην κορυφή ο Άρης, χαμένο έδαφος για ΑΕΚ, πλησίασαν Ομόνοια και Πάφος

Με άλλα τρία παιχνίδια συνεχίστηκε η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Αποτελέσματα που διαμορφώνουν νέα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα. Κερδισμένοι από τα παιχνίδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, Άρης, Ομόνοια, Πάφος ενώ ο Απόλλωνας διατηρεί ελάχιστες ελπίδες για εξάδα.

Πάμε να δούμε συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 9/2

Ομόνοια - Ανόρθωση 3-1

ΑΕΖ - Οθέλλος 3-3

Σάββατο 10/2

Πάφος - Εθνικός 4-3

Άρης - Καρμιώτισσα 3-0

ΑΕΚ - Απόλλων 1-2

Κυριακή 11/2

17:00 Δόξα - Νέα Σαλαμίνα

19:00 ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ

Ο Άρης κατάφερε να κερδίσει την Καρμιώτισσα και ανέβηκε στην κορυφή με 53 βαθμούς. Ο ΑΠΟΕΛ είναι δεύτερος και πρέπει να κερδίσει την ΑΕΛ για να ξεπεράσει ξανά την ομάδα του Σπιλέφσκι. Από την άλλη, η ΑΕΚ έχασε από τον Απόλλωνα και πλέον είναι στο -7 από την πρώτη θέση. Η Ομόνοια η οποία κέρδισε την Ανόρθωση, πλησίασε κι άλλο τις πρώτες θέσεις έχοντας πλέον 45 βαθμούς με την Πάφο να έχει έναν περισσότερο. Χαμένη της αγωνιστικής και η Ανόρθωση η οποία παρέμεινε έκτη με 41 και στο -5 από την Ομόνοια (με παιχνίδι λιγότερο).

Δείτε την βαθμολογία:

1 ΑΡΗΣ 53

2 ΑΠΟΕΛ 52 (σε 23 ματς)

3 ΑΕΚ 46

4 ΠΑΦΟΣ 46

5 ΟΜΟΝΟΙΑ 45

6 ΑΝΟΡΘΩΣΗ 41 (σε 23 ματς)

7 ΑΠΟΛΛΩΝ 37

8 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 31 (σε 23 ματς)

9 ΑΕΛ 29 (σε 23 ματς)

10 ΕΘΝΙΚΟΣ 24

11 ΟΘΕΛΛΟΣ 15

12 ΑΕΖ 15

13 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 14

14 ΔΟΞΑ 12 (σε 23 ματς)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί