«Έχουμε τέσσερις τελικούς, θέλουμε και το κύπελλο»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Έχουμε τέσσερις τελικούς, θέλουμε και το κύπελλο»

Δηλώσεις στην κάμερα της ΑΕΛ παραχώρησαν οι Μεντόγιεβιτς, Ντανίλο και Ζντρασκόφσκι μετά τη νίκη των γαλαζοκιτρίνων επί της ΑΕΚ, για την 6η αγωνιστική τω πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Ο Μεντόγιεβιτς, είπε: «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα. Θεωρώ πως κάναμε ένα καλό παιχνίδια και ελέγχαμε όλο τον αγώνα. Είχαμε κάποιες δυσκολίες με τα τελειώματα, αλλά πιέσαμε πολύ και καταφέραμε να σκοράρουμε. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος, τέσσερις τελικούς αλλά τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Τετάρτης γιατί θέλουμε να πάμε στον τελικό. Θα ξεκουραστούμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ο Ζντρασκόφσκι τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλη την ομάδα. Δώσαμε τα πάντα και αξίζαμε τη νίκη. Όταν το κάνεις αυτό, τότε έρχονται τα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε έχουμε τέσσερις τελικούς και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Ο Ντανίλο, κατέληξε: «Ο βασικός μας στόχος ήταν να κερδίσουμε τον αγώνα, ανεξάρτητα με την εμφάνιση και το καταφέραμε. Είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε έτσι».

Κατηγορίες