Βρήκε το λιμάνι του ο Παπαφώτης

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ

Δημοσιευτηκε:

Βρήκε το λιμάνι του ο Παπαφώτης

Είναι γνωστή η πρόθεση στην ΑΕΛ για να στηριχθεί σε ποιοτικούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό εξάλλου οι τρεις πρώτες κινήσεις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αφορούσαν ντόπιους παίκτες, με τους Παναγιώτη Ζαχαρίου, Ραφαήλ Μάμα και Ανδρέα Φιλιώτη να εντάσσονται στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ.

Αυτοί και όσοι άλλοι έρθουν στην πορεία, μαζί με τους Κύπριους που παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας της Λεμεσού από τις προηγούμενες χρονιές θα κληθούν να σηκώσουν στους ώμους τους την προσπάθεια για αξιοπρεπή παρουσία στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ένας από τους παλιούς που στηρίζουν πολλά στους γαλαζοκίτρινους είναι ο Βασίλης Παπαφώτης, που φαίνεται να βρήκε το λιμάνι του στην ΑΕΛ, καθώς οδεύει προς την πέμπτη του σεζόν, όντας πλέον και εκ των αρχηγών. Εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κρις Κόλμαν, ο ρόλος του 28χρονου είναι σημαντικός για το κτίσιμο της νέας ΑΕΛ, αφού απέδειξε ότι έχει την ποιότητα να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες.

Κατηγορίες