Με υπερπροσπάθεια... για τη νίκη

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ

Δημοσιευτηκε:

Με υπερπροσπάθεια... για τη νίκη

Τα όσα ακολούθησαν μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα έχουν μπει στην άκρη για την ΑΕΛ που συγκεντρώνεται στον αγώνα της Παρασκευής με την ΠΑΕΕΚ (18:00). Τα παράπονα των γαλαζοκιτρίνων είναι έντονα σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις και μέσω επιστολών θα προσπαθήσει να βάλει πίεση στον ΚΟΠ από εδώ και στο εξής.

Η διοίκηση της ΑΕΛ θα… ενοχλεί την Ομοσπονδία για τα παράπονα μετά από κάθε παιχνίδι, τακτική την οποία υιοθετεί από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Ας μην ξεχνάμε πως η ομάδα της Λεμεσού εισηγήθηκε (μαζί με τον Απόλλωνα) την κάθοδο ξένων VARιστών.

Από εκεί και πέρα, το ποδοσφαιρικό τμήμα μένει ανεπηρέαστο και συνεχίζει τη δουλειά ώστε η ΑΕΛ να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τους κυανόλευκους της Λεμεσού. Η ομάδα της Κερύνειας μπορεί να ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο δεν έπεσε χωρίς να παλέψει και έδειξε στοιχεία ομοιογένειας. Αποτελεί το αουτσάιντερ, ωστόσο οι γαλαζοκίτρινοι θα χρειαστεί να κάνουν υπερπροσπάθεια και να έχουν συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο για να πάρουν το τρίποντο.

Σχετικά με τα αγωνιστικά, ο Τσάβες πήρε τα πρώτα του λεπτά και ανεβάζει καθημερινά στροφές. Δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος, ωστόσο εκφράζεται αισιοδοξία πως μετά τη διακοπή θα μπορεί να πάρει φανέλα βασικού. Ο Κεραυνός αποβλήθηκε από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και έτσι ο Βοζίνια ετοιμάζει τα γάντια του ώστε να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Ο Κέρκεζ ζήτησε στήριξη τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τον κόσμο για τον νεαρό Κύπριο τερματοφύλακα, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα προσπαθήσει να διατηρήσει στα ψηλά την αυτοπεποίθηση του τερματοφύλακα και μετά την ποινή του να επιστρέψει ξανά στη δράση.

Κατηγορίες