«Σήμερα η Ομόνοια έκανε τις πιο λίγες ευκαιρίες της»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Σήμερα η Ομόνοια έκανε τις πιο λίγες ευκαιρίες της»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον αγώνα με την Ομόνοια, παρά την ήττα, δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Δαμιανού.


Για το παιχνίδι: «Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα. Η Ομόνοια ευτύχησε να σκοράρει δύο γκολ, εμείς δεν μπορέσαμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε και να παλέψουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε ενόψει της συνέχειας».


Για τα πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα κι αν μπορεί για εξάδα: «Είναι φυσιολογικά κάποια αποτελέσματα. Σήμερα αν είδατε η Ομόνοια έκανε τις πιο λίγες της ευκαιρίες. Τα παιδιά έκαναν αυτά που χρειάζονταν».


Για το ότι δεν είχε πολλές επιθετικές προσπάθειες: «Απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ δεν θα κάνεις εφτά ευκαιρίες, θα κάνεις τρεις. Θεωρώ ότι είχαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε στο παιχνίδι».