


Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας παραχώρησε ο Θεοδόσης Σιαθάς.
Ο νεαρός εξτρέμ των ερυθρολεύκων μίλησε αρχικά για την προετοιμασία και ακολούθως εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως ο Πάμπος Χριστοδούλου δείχνει να τον εμπιστεύεται και τόνισε ότι στοχεύει στην καθιέρωσή του στην ενδεκάδα της προσφυγικής ομάδας.
«Έχουμε έρθει στην πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας, κάνουμε διπλές προπονήσεις, όλοι μαζί δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, σκληρή δουλειά, είμαστε μια νέα ομάδα και προσπαθούμε όλοι μαζί να γίνουμε μια οικογένεια για να έχουμε μια καλή σεζόν.
Οι προσωπικοί μου στόχοι για τη φετινή περίοδο είναι να συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου κάτω από τις οδηγίες του νέου μας προπονητή κ. Πάμπου Χριστοδούλου. Μου αρέσει πολύ που δείχνει ότι με εμπιστεύεται και ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ενδεκάδα και να βοηθήσω όσο γίνεται στη φετινή σεζόν».
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.