Ανακοίνωση της ΣΤΟΚ για την οριστική διακοπή - «Ζητήθηκαν διευκρινίσεις»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.4.2021
Ανακοίνωση της ΣΤΟΚ για την οριστική διακοπή - «Ζητήθηκαν διευκρινίσεις»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΤΟΚ ενημέρωσε επισήμως για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας και του αγροτικού ποδοσφαίρου, για την οποία σας ενημερώσαμε από χθες.

Η ΣΤΟΚ σημειώνει πως σε ό,τι αφορά την άνοδο και τον υποβιβασμό, ζητήθηκαν διευκρινίσεις από την ΚΟΠ και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΣΤΟΚ ανακοινώνει ότι, μετά τα τελευταία μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τον Υπουργό Υγείας, για χαλαρώσεις από την πανδημία λόγω του κορωνοϊού covid-19, δεν συμπεριλήφθηκε η παραχώρηση άδειας για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων, τόσον της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, όσον και των Ομοσπονδιών μελών.

Γι΄ αυτό συνήλθε χθές Τρίτη 6 Απριλίου 2021 το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας, όπου μετά από μία ανασκόπηση των μέχρι σήμερα δεδομένων και μετά από μία παραγωγική ανταλλαγή απόψεων από όλα τα μέλη (αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει), αποφάσισε την οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ και των Ομοσπονδιών μελών.

Όσον αφορά το θέμα της ανόδου και καθόδου ομάδων από και προς την Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ, καθώς και την ένταξη ομάδων από τις Αγροτικές Ομοσπονδίες μέλη, ζητήθηκαν από την ΚΟΠ σχετικές διευκρινίσεις και απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματα και η ΣΤΟΚ θα επανέλθει το συντομότερο με νέα ανακοίνωση.

Από τη Σ.Τ.Ο.Κ.

Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΑΠΕΑ

Βρήκε τον εκλεκτό για την επίθεση ο Ολυμπιακός!

Ανακοίνωσε Diogo Neto ο ΑΣΙΛ