Γ' Κατηγορία: Τελευταία αγωνιστική πρώτης φάσης

Δημοσιεύθηκε 10.1.2024
Γ

Με τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας.

Η τελική κατάταξη θα διαμορφώσει και τους δύο ομίλους ενόψει της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος όπου θα διεξαχθεί σε δύο γύρους, συνολικά σε 14 επιπρόσθετες αγωνιστικές.

Με τη λήξη της πρώτης φάσης οι πρώτες οκτώ ομάδες της βαθμολογίας θα αποτελέσουν τον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης από τον οποίο θα αναδειχτεί η πρωταθλήτρια ομάδα καθώς και άλλες δύο ομάδες που θα εξασφαλίσουν άνοδο στη δεύτερη κατηγορία (τρεις συνολικά).

Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9-16 στην πρώτη φάση θα αποτελέσουν το δεύτερο όμιλο της δεύτερης φάσης από τον οποίο, οι τρεις τελευταίες ομάδες θα υποβιβαστούν στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Η αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 14:30 ως ακολούθως:

ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου - ΠΟ Ορμήδειας

Γεροσκήπου FC - Αναγέννηση Δερύνειας

Ομόνοια Ψευδά - Κέδρος

ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς - Ασπίς Πύλας

ΑΕΠ Πολεμιδιών - Κούρης Ερήμης

Χαλκάνορας - Σπάρτακος Κιτίου

Εθνικός Λατσιών - Ηρακλής Γερολάκκου

Ο αγώνας Εθνικός Άσσιας - Ολυμπιάς Λυμπιών θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας