Η θέση του Συνδέσμου Προπονητών για το θέατρο του Δαμιανού

Δημοσιεύθηκε 14.9.2022
Η θέση του Συνδέσμου Προπονητών για το θέατρο του Δαμιανού

Την καταδικαστέα ενέργεια του προπονητή της Αλκής Δάνου Δαμιανού ο οποίος προσποιήθηκε πως κτυπήθηκε από αντικείμενο που έπεσε από την εξέδρα και σωριάστηκε στο έδαφος, στον αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών, Άντρος Κουλουμπρής.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 κατέκρινε την ενέργεια του Δαμιανού την οποία χαρακτήρισε αδικαιολόγητη και τόνισε πως η εν λόγω πράξη απασχόλησε τον σύνδεσμο, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε μαζί του και τι του είπε ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουλουμπρής:

«Σίγουρα είναι από τα γεγονότα που παρουσιάζουν τον συγκεκριμένο προπονητή και μέλος μας να δείχνει μια αδικαιολόγητη ενέργεια και γενικότερα του τεχνικού τιμ της ομάδας της Αλκής. Αυτό που έχει σημασία, σίγουρα ο ρόλος του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο είναι να οδηγεί και να καθοδηγεί την ομάδα με πρέπουσες συμπεριφορές και οδηγίες. Σαν σύνδεσμος σίγουρα μας απασχόλησε το γεγονός, είναι συμπεριφορά η οποία δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες, σημασία έχει η συγκεκριμένη πράξη που δεν μας βρίσκει σύμφωνους, καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές. Ο ρόλος του προπονητή, πρέπει να είναι ανάλογος με το ύφος και την αξιοπρέπεια, ο προπονητής είναι παιδαγωγός.

Μίλησα με τον συνάδελφο στον οποίον σίγουρα σαν σύνδεσμος του έχουμε επιστήσει την προσοχή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον οποιονδήποτε προπονητή με τέτοιες ενέργειες σίγουρα δεν κοσμεί τον ρόλο του προπονητή. Μου έχει πει ότι υπήρχε πρόκληση προς το πρόσωπό του, ήταν μια στιγμιαία αντίδραση για την οποία δεν χωράει αμφιβολία όμως αυτό που μου έχει αναφέρει είναι ότι τον λυπεί το γεγονός γιατί μέσα από αυτή ολόκληρη τη διαδικασία του παιχνιδιού ένιωσε μια πρόκληση και αντιμετώπιση. Αυτό έχει πει.

Είναι ένας νεαρός προπονητής, καμιά φορά ο κάθε προπονητής μπορεί να βρεθεί σε μια στιγμή αδυναμίας και η αντίδραση να είναι της στιγμής όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να αναλογιζόμαστε πριν κάνουμε οποιαδήποτε ενέργεια».

Το θέατρο του Δαμιανού μέσα από το βίντεο της Ομόνοιας 29Μ:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας