«Παρακολουθούμε όσα ψιθυρίζονται, αναμένουμε την αυριανή απόφαση της ΚΟΠ»

Δημοσιεύθηκε 3.7.2022
«Παρακολουθούμε όσα ψιθυρίζονται, αναμένουμε την αυριανή απόφαση της ΚΟΠ»

Τοποθετείται ενόψει της αυριανής σημαντικής μέρας (4/7) που θα φέρει την απόφαση της ΚΟΠ ο Διγενής Ακρίτας.

Η ομάδα της Μόρφου διεκδικεί τη θέση που άνοιξε στη Β’ Κατηγορία μετά την ενοποίηση Ονήσιλου και Αχυρώνα, με «αντίπαλο» την Ολυμπιάς. Υπενθυμίζουμε πως ο Διγενής τερμάτισε πέμπτος στη Γ’ Κατηγορία (ανέβαιναν τέσσερις), η ομάδα των Λυμπιών προτελευταία στη Β’ Κατηγορία (έπεφταν δύο) και η ομοσπονδία θα αποφασίσει ποια εκ των δύο ομάδων θα παίξει του χρόνου στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ο Διγενής, λοιπόν, τοποθετείται επί του θέματος μέσω του γενικού του γραμματέα, Ανδρέα Στυλιανίδη, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση σημειώνει ότι η ομάδα παρακολουθεί όσα λέγονται, γράφονται και ψιθυρίζονται και πως η απόφαση πρέπει να ανταποκρίνεται στο αθλητικό δίκαιο, στο καταστατικό και μέσα από ανεξάρτητη νομική γνωμάτευση, ενώ προστίθεται πως δεν θα δεχθούν αποφάσεις που «ποδηγετούν τα αθλητικά ιδεώδη τους κανονισμούς και τα συμφέροντα του Διγενή».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Εν αναμονή της αυριανής σημαντικής απόφασης της ΚΟΠ ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ παρακολουθεί τα όσα λέγονται, γράφονται και ψιθυρίζονται.

Το σωματείο μας ουδόλως θα παραμείνει απλός θεατής.

Η απόφαση που θα ληφθεί θα πρέπει πρωτίστως να ανταποκρίνεται ξεκάθαρα στο αθλητικό δίκαιο, στο καταστατικό και μέσα από ανεξάρτητη νομική γνωμάτευση.

Ως ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ έχουμε αποστείλει στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γνωμάτευση έγκριτου νομικού που ξεκαθαρίζει τις όποιες ασάφειες υπάρχουν ή δημιουργούνται.

Σαν σωματείο και με βάση την ιστορία μας δεν θα αποδεχτούμε αποφάσεις που ποδηγετούν τα αθλητικά ιδεώδη τους κανονισμούς και τα συμφέροντα του ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ ΜΟΡΦΟΥ».

Με την δύναμη της ιστορίας μας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας