Αναλαμβάνει χρέη προπονητή ο Πάρντο, συνεχίζει και κάτω από τα δοκάρια

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Αναλαμβάνει χρέη προπονητή ο Πάρντο, συνεχίζει και κάτω από τα δοκάρια

Nέα πρόκληση στην καριέρα του Ούρκο Πάρντο, ο οποίος πλέον πέραν από την ευθύνη για κάλυψη της εστίας της Ολυμπιάς Λυμπιών, θα έχει και ρόλο (υπηρεσιακού) προπονητή.


Αυτό αποφάσισε η διοίκηση της ομάδας της γ’ κατηγορίας, μετά την αποχώρηση του Σάββα Θεοδώρου, ο οποίος ανήμερα των Χριστουγέννων ενημέρωσε για την απόφασή του να δώσει παραίτηση.


«Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει διορίσει τον URKO PARDO ως υπηρεσιακό προπονητή μέχρι νεωτέρας» αναφέρει η ανακοίνωση της Ολυμπιάς Λυμπιών.


H Ολύμπιας Λυμπιών, μετά από έντεκα αγώνες, με 21 βαθμούς βρίσκεται ισόβαθμη στη δεύτερη θέση με την Π.Ο. Ορμήδειας, επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Α.Λ.Σ. Ομόνοια 29ης Μαΐου και έναν μπροστά από τον τέταρτο Χαλκάνορα.