Διάλειμμα από τον βασικό στόχο για Δόξα και Εθνικό, με το έπαθλο την οκτάδα

Δημοσιεύθηκε 12.1.2023
Διάλειμμα από τον βασικό στόχο για Δόξα και Εθνικό, με το έπαθλο την οκτάδα

Το απόγευμα, στις 16:00 στο «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης», θα αναμετρηθούν Δόξα και Εθνικός, με το μυαλό… να είναι αλλού. Από τη μια η ομάδα της Κατωκοπιάς παλεύει για να ανέλθει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της Α’ κατηγορίας και από την άλλη το συγκρότημα της Άχνας μάχεται – με ισχυρές πιθανότητες – για να κερδίσει την άνοδο από τη Β’ κατηγορία στα μεγάλα σαλόνια.

Αμφότερες δίνουν σημαντικά παιχνίδια για τον βασικό τους στόχο την ερχόμενη Δευτέρα απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια 29Μ αντίστοιχα. Ο σημερινός αγώνας προσφέρεται ως διάλλειμα από την κύρια βλέψη. Εξάλλου, το κύπελλο προσφέρεται για εκπλήξεις και όσο είναι μέσα στον θεσμό, κανένας δεν τους απαγορεύει τίποτα.

Στον Εθνικό το ξέρουν πολύ καλά αυτό, μιας και στην περσινή χρονιά είχα φθάσει μέχρι τον τελικό, όπου έχασαν στα πέναλτι από την Ομόνοια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ