Το «περίμεναν περισσότερα από παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό» και η παρέμβαση του Κετσπάγια

Δημοσιεύθηκε 15.11.2023
Το «περίμεναν περισσότερα από παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό» και η παρέμβαση του Κετσπάγια

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης ήταν στο πάνελ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής απέναντι στην Ισπανία.

«Έμεινε ένα ματς για να τελειώσει η διοργάνωση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε πολλά περισσότερα απ’ ότι δείξαμε στη διοργάνωση. Θα μπούμε μέσα χωρίς άγχος και θα δώσουμε το καλύτερο μας δυνατό. Μπορούμε πολλά περισσότερα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό» ανάφερε αρχικά ο Κύπριος διεθνής.

Σε τοποθέτηση ότι οι Κύπριοι φίλαθλοι περίμεναν περισσότερα από τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, απάντησε: «Είναι αλήθεια πως κανένας από την ομάδα δεν έδωσε αυτό που μπορεί. Εμείς που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό πρέπει να δείχνουμε το κάτι παραπάνω. Είναι ομαδικό παιχνίδι. Όταν ένας δεν πάει καλά, όλη η ομάδα δεν πάει καλά. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, προσπαθούμε να δίνουμε συμβουλές. Είναι δύσκολο όταν παίζεις στην Εθνική γιατί αντιμετωπίζεις τους καλύτερους από κάθε χώρα».

Στην τελευταία ερώτηση έκανε παρέμβαση ο Τιμούρ Κετσπάγια που ανάφερε από τη σειρά του: «Θα διαφωνήσω με την ερώτηση ότι περιμένουν μόνο από τους παίκτες που παίζουν εξωτερικό. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει και εμείς να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα από τον όμιλο που βρισκόμαστε. Να δούμε και σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε. Όταν παίξαμε δύο φορές στο Nations League, μια διοργάνωση που είναι πιο κοντά στις δυνατότητες μας, τερματίσαμε τελευταίοι και αυτό λέει κάτι. Πρέπει να προβληματιστούμε. Ποιος είναι ο λόγος; Τι υπάρχει πίσω από αυτό; Αυτός ο όμιλος μας δείχνει ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα γιατί δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες ομάδες. Φανταστείτε τι πρέπει να πει ο προπονητής της Εθνικής Νορβηγίας που είχε δύο παίκτες που διεκδικούσαν τη χρυσή μπάλα και δεν θα πάρει την πρόκριση. Το μάξιμουμ το δίνουμε αλλά πιστεύω πως δεν είναι αρκετό. Εγώ δεν κάνω μαθήματα σε άλλους. Πρέπει να δούμε τα προβλήματά που υπάρχουν και τι μπορούμε να κάνουμε».

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις