Κατάρρευση ξανά για την Εθνική Κύπρου, νέα βαριά ήττα και στο απόλυτο μηδέν!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 12.10.2023
Κατάρρευση ξανά για την Εθνική Κύπρου, νέα βαριά ήττα και στο απόλυτο μηδέν!

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην Εθνική μας και τη Νορβηγία ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στην «ΑΕΚ Αρένα» και εν τέλει αποτυπώθηκε και με το τελικό σφύριγμα. Οι Σκανδιναβοί φιλοδώρησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τέσσαρα γκολ, χάρις σε δύο γκολ από τον Χάαλαντ (65΄, 72΄) και ένα από τους Σέρλοθ (33΄) και Άουρσνες (82΄) και έφυγαν από τη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς, φθάνοντας τους δέκα στον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro2024.

Ήταν η έκτη σερί ήττα για την Εθνική μας που παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν βαθμούς και με 2 γκολ υπέρ και 21 κατά.

Ασφαλώς η νέα ήττα προκαλεί περισσότερο προβληματισμό στις τάξεις της Εθνικής, που παρόλο που ήταν κάπως βελτιωμένη για περισσότερο από ένα ημίχρονο, όταν δέχθηκε το δεύτερο γκολ, κατέρρευσε και ήρθε νέα βαριά ήττα. Eπιθετικά όμως και πάλι, η εικόνα μας ήταν κάκιστη και δεν απειλήσαμε σχεδόν καθόλου. Η Νορβηγία έκανε 22 τελικές έναντι μόνο δύο της Εθνική μας

Ντεμπούτο για την Εθνική μας έκανε ο Έκτωρ Κυπριανού που έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ενώ τα πρώτα του λεπτά κατέγραψε και ο Σταύρος Γαβριήλ.

Η επόμενη υποχρέωση είναι το απόγευμα (16:00) της Κυριακής με τη Γεωργία εκτός έδρας, ματς στο οποίο το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια θα ψάξει να πάρει κέρδος ώστε να μην τελειώσουμε τον όμιλο με μηδέν βαθμούς, μιας και στο φινάλε θα αντιμετωπίσουμε την ισχυρή Ισπανία εντός έδρας.

4663861762601676 δδφ

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

- Τέλος αγώνα

82΄- ΓΚΟΛ για τη Νορβηγία: Ο Άουρσνες από κοντά μετά από μελέ, πλάσαρε τον Μολ για να σκοράρει το 4ο γκολ για τη Νορβηγία.

80΄ - Χαμένη ευκαιρία για τη Νορβηγία με τον Θόρτσβεντ να πλασάρει λίγο άουτ.

72΄- ΓΚΟΛ για τη Νορβηγία: Ο Μούσα από αριστερά, σέντρα και ο Χάαλαντ από κοντά με κεφαλιά, αυξάνει τον δείκτη του σκορ για τους Σκανδιναβούς.

65΄- ΓΚΟΛ για τη Νορβηγία: Οι διεθνείς μας έχασαν στα μαρκαρίσματα τον Χάαλαντ και ο επιθετικός της Σίτι δεν χαρίστηκε για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

59΄ - Bολίδα από τον Μπέργκε, νέα μεγάλη επέμβαση από τον Μολ.

- Ξεκίνησε το β΄ μέρος

- Δεν κράτησε καθυστερήσεις ο Λιθουανός διαιτητής και τέλος α΄ ημιχρόνου.

33΄- ΓΚΟΛ για τη Νορβηγία: Με δόση τύχης μετά από σουτ του Σέρλοθ και αφού η μπάλα βρήκε στον Γκόγκιτς, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μολ.

21΄ - Νέα κεφαλιά από τον Σέρλοθ αυτή τη φορά, περνάει μόλις έξω.

19΄ - Καρφωτή κεφαλιά από τον Χάαλαντ, ο Μολ κάνει σπουδαία επέμβαση

- Πιέζει η Νορβηγία αλλά δεν βρίσκει τους διαδρόμους για να απειλήσει τον Μολ στο πρώτο 15λεπτο.

- Ξεκίνησε ο αγώνας στην «ΑΕΚ Αρένα»

ΚΥΠΡΟΣ: Μολ, Ανδρέου, Καρώ, Γκόγκιτς, Κυπριανού, Κορέια, Κούσουλος (78΄ Γαβριήλ), Κυριάκου (53΄ Ντ. Σπόλιαριτς), Χαραλάμπους (63΄ Πηλέας), Κάστανος (78΄ Γκόγκιτς), Κακουλλής (55΄ Μ. Ηλία).

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Νίλαντ, Ρίερσον, Άγιερ, Όστιγκαρντ, Mέλι, Όντεργκαντ (77΄ Θόρτσβεν), Μπέργκε, Άουρσνες, Σολμπάκε, Χάαλαντ (77΄ Λάρσεν), Σέρλοθ

ΣΚΟΡΕΡ: 33΄ Σέρλοθ, 65΄, 72΄ Χάαλαντ, 82΄ Άουρσνες

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 46΄ Κούσουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντονάτας Ρούμσας (Λιθουανία)

VAR: Τιάγκο Μάρτινς (Πορτογαλία)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις