Παίρνει μπρος η Εθνική

Δημοσιεύθηκε 9.10.2023
Παίρνει μπρος η Εθνική

Με προπόνηση στο ΓΣΖ (18:00), η Εθνική μας ομάδα παίρνει μπρος για τους αγώνες με τη Νορβηγία την Πέμπτη (12/10 – 21:45) στο «ΑΕΚ Αρένα», αλλά και την εκτός έδρας δοκιμασία με τη Γεωργία την Κυριακή (15/10 – 17:00). Με μηδέν βαθμούς στον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, μετά από τέσσερις αγώνες, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται να βγάλει καλύτερο πρόσωπο και να χαρίσει χαμόγελα αισιοδοξίας. Η κλήση του Τιμούρ Κετσπάγια περιλαμβάνει 25 πρόσωπα, εκ των οποίων οι Σταύρος Γαβριήλ και Έκτωρ Κυπριανού κλήθηκαν για πρώτη φορά. Αξιοσημείωτο είναι πως έμειναν εκτός τρανταχτά ονόματα, όπως οι Πιέρος Σωτηρίου, Μαρίνος Τζιωνής και Βαλεντίν Ρομπέρζ, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο τραυματίας Λαΐφης.

Αναλυτικά η κλήση: Κορέια, Μ. Αντωνίου, Μ. Ιωάννου, Ν. Μιχαήλ, Κορρέα (Ανόρθωση), Γαβριήλ (ΑΠΟΕΛ), Δημητρίου, Χαρ. Κυριάκου (Απόλλων), Αντωνιάδης (Δόξα), Χριστοφή, Μ. Ηλία (Εθνικός Άχνας), Κακουλλής, Κούσουλος, Λοΐζου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους (Ομόνοια), Καρώ (ΟΦΗ), Πηλέας (Πανσερραϊκός), Πίττας (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Ν. Ιωάννου (Κόμο), Έκτωρ Κυπριανού (Πίτερμπορο), Στ. Ανδρέου (Σαρλερουά), Ζοέλ Μολ (Σερβέτ), Άλεξ Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεν), Κάστανος (Σαλερνιτάνα).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις