Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα Κύπρος - Σκωτία

Δημοσιεύθηκε 21.8.2023
Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα Κύπρος - Σκωτία

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται στο «ΑΕΚ Αρένα» στη Λάρνακα, την Σκωτία σε αγώνα για τον πρώτο προκριματικό όμιλο του EURO 2024. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45.

Η γενική είσοδος παραμένει σταθερά στα 10 ευρώ ενώ η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν. Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων αφορά μόνο φιλάθλους της Εθνικής Κύπρου, κατόχους κάρτας φιλάθλου (για άτομα άνω των 14 ετών) για τη δυτική κερκίδα (κεντρική) και το νότιο πέταλο.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα, είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΔΩ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις