Εθνική: 6/6 για μισή ντουζίνα, τέσσερις στο παρά κάτι

Δημοσιεύθηκε 28.9.2022
Εθνική: 6/6 για μισή ντουζίνα, τέσσερις στο παρά κάτι

Έξι ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας ολοκλήρωσαν το Nations League έχοντας αγωνιστεί και στα έξι παιχνίδια του ομίλου.

Πέραν από τον αρχηγό Αρτυματά, ο οποίος είναι ο μοναδικός ο οποίος αγωνίστηκε βασικός και στα έξι παιχνίδια, άλλοι πέντε διεθνείς μας κατέγραψαν το απόλυτο των εμφανίσεων στη διοργάνωση.

Πρόκειται για τους Κυριάκου, Ιωάννου, Γκόγκιτς, Τζιωνή και Κατελάρη.

Κυριάκου και Ιωάννου κατέγραψαν από πέντε συμμετοχές ως βασικοί και μία ως αλλαγή, με τον μέσο του Απόλλωνα να «ξεκινά» από τον πάγκο μόνο τη 2η αγωνιστική με τη Βόρεια Ιρλανδία εντός έδρας και με τον μπακ της Κόμο να μπαίνει αλλαγή την 4η αγωνιστική, με τον ίδιο αντίπαλο, στο Μπέλφαστ.

Οι υπόλοιποι, Γκόγκιτς, Τζιωνή και Κατελάρης, βρέθηκαν στην ενδεκάδα από τέσσερις φορές, μπαίνοντας αλλαγή σε δύο αναμετρήσεις. Σημειώνεται πως ο Γκόγκιτς μετρούσε μαζί με τον Αρτυματά 4/4 ενδεκαδάτες παρουσίες πριν από τα δύο τελευταία παιχνίδια, όμως το σερί του σταμάτησε κόντρα στην Ελλάδα.

Πέραν της εξάδας παικτών που αγωνίστηκε σε όλα τα ματς, άλλοι τέσσερις διεθνείς μας έπαιξαν σε πέντε από τις έξι αναμετρήσεις. Πρόκειται για τους Κάστανο (βασικός και στα πέντε που έπαιξε), Λοΐζου (βασικός σε τέσσερα), Παπουλής (βασικός σε δύο) και Κακουλλής (βασικός σε ένα).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις