Ήττα από τη Δανία για την Εθνική Κ17

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 1.3.2022
Ήττα από τη Δανία για την Εθνική Κ17

Με ήττα από τη Δανία άρχισε σήμερα η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17 τις υποχρεώσεις της στο Αναπτυξιακό Τουρνουά που διοργανώνουμε στην Κύπρο σε συνεργασία με την UEFA.


Στο Δημοτικό Στάδιο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι, η ομάδα μας ηττήθηκε με 4-0. Οι Δανοί σκόραραν στο 6ο, στο 66ο, στο 68ο και στο 72ο λεπτό.

Ο προπονητής της Εθνικής μας Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Πισιήας, Πέπης (60' Χατζηγεωργίου), Νικολάου (70' Ευθυμίου), Γιαννακού (60' Σωκράτους), Μικελλίδης, Χ. Καττιρτζής, Π. Καττιρτζής, Κωνσταντίνου (60' Ισαάκ), Ανδρέου (60' Αγγελή), Μάρκου (60' Μαυρομμάτης), Ξ. Τουμάζου (60' Αχ. Τουμάζου).

Στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, η Νορβηγία νίκησε τη Τσεχία με 3-2.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις