Αποκάλυψη Σκορδή για τις καταγγελίες Παπασταύρου

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Αποκάλυψη Σκορδή για τις καταγγελίες Παπασταύρου

Αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά τις καταγγελίες του προέδρου της Ομόνοιας.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού παρουσίασε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου τη νέα της σύνθεση. Κατά τη διάρκεια της δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά και για τις καταγγελίες του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Στέφανος Σκορδής, αποκάλυψε ότι δύο από τις οκτώ ενότητες της έρευνας έχουν ήδη προωθηθεί για ποινική δίωξη.

Έτσι η διαδικασία συνεχίζεται, με τις αρμόδιες αρχές να αναλαμβάνουν δράση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.