Νεοφυτίδης: «Έχουμε ένα ανύπαρκτο, διακοσμητικό ΚΟΑ που η έννοια του είναι το ΑΠΟΕΛ»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Νεοφυτίδης: «Έχουμε ένα ανύπαρκτο, διακοσμητικό ΚΟΑ που η έννοια του είναι το ΑΠΟΕΛ»

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 με αφορμή την επανεκλογή του στο Δ.Σ της FIFPRO

Ανάμεσα σε άλλα ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ αναφέρθηκε στις εκλογές της ΚΟΠ ενώ μίλησε με σκληρά λόγια τον ρόλο του ΚΟΑ. 

Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του: 

Για την επανεκλογή του στο ΔΣ της FIFPRO: «Είναι 3η φορά που εκλέγομαι στο ΔΣ. Ήταν μια δύσκολη και δίκαιη επανεκλογή. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Για την εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ: «Είναι αδιανόητο να γίνονται αυτές οι γκρίζες συνεδριάσεις και να απουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές. Πλέον είναι θέμα χρηστής και σωστής διοίκησης. Θα απαιτήσουμε τη θέση που αρμόζει στον σύνδεσμο μέσα στην εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ. Θέλουμε να είμαστε μπροστά και να γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Θα τα πούμε όταν επιστρέψουμε».

Για τις επαφές που είχε με ανθρώπους της UEFA: «Άτομα της UEFA ανησυχούν έντονα με την κατάστασή που υπάρχει στην ΚΟΠ. Είναι μεγάλη ιστορία, έχουμε την άποψη μας σαν σύνδεσμος».

Για τον κατώτατο μισθό: «Χθες ανακοινώθηκε η εφαρμογή του κατώτατου μισθού. Θα ενημερώσουμε και τα μέλη μας πλέον. Ο επαγγελματίας ανεξαρτήτως κατηγορίας και φύλου θα πρέπει να παίρνει πάνω από 000 ευρώ.»

Για την Εθνική Γυναικών: «Μετά από 6-7 μήνες ήρθε ο ρουχισμός των κοριτσιών. Είναι στον αέρα τα θέματα των ίσων παροχών και περιμένουμε την επιτροπή ανθρώπινων δικαιωμάτων για να συζητήσουμε το θέμα».

Για τον ΚΟΑ: «Έχουμε ένα ανύπαρκτο ΚΟΑ που η έγνοια του είναι το ΑΠΟΕΛ και δεν μπορεί να επιβάλει τη νομοθεσία».

Αν τον ενδιαφέρει η προεδρία της ΚΟΠ: «Με έχουν πλησιάσει. Θα με ενδιέφερε σε ένα μεταγενέστερο στάδιο κάτω από κάποιες προϋποθέσεις».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.