Αφηνιασμένη για το καρέ η Ανόρθωση για να κρατηθεί στο κόλπο και να βάλει ένα τέρμα στην παράδοση
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:
Η «Κυρία» παίζει με έναν αντίπαλο που της πήρε τον αέρα τα τελευταία χρόνια.
Είναι στην καλύτερη της φάση η Ανόρθωση όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για είσοδο στην εξάδα. Οι τρεις σερί νίκες έφεραν την ομάδα της Αμμοχώστου στο -1 από την 6η θέση και στο -2 από την 5η θέση.
Όμως για να συνεχίσει να κινείται στις… ράγες της εξάδας και να εκμεταλλευτεί τυχών απώλειες των άλλων ομάδων, θα πρέπει απόψε (19:00) στην έδρα της με αντίπαλο την ΑΕΚ, να πράξει κάτι που έχει να κάνει εδώ και πολύ καιρό. Να κερδίσει. Η τελευταία νίκη της «Κυρίας» επί της ΑΕΚ καταγράφηκε τον Νοέμβριο του 2020 και έκτοτε πέρασαν 14 ματς, όπου μέτρησε εννιά ήττες και έξι ήττες. Ένα σερί που ασφαλώς δεν τιμά την ομάδα της Αμμοχώστου.
Δεν είναι εύκολο το έργο της όμως δεν έχει επιλογή και η νίκη είναι μονόδρομος. Καλείται να κάνει… καρέ νικών για πρώτη φορά, βάζοντας παράλληλα τέρμα στο αρνητικό σερί, εκτοξεύοντας παράλληλα και την ψυχολογία του κόσμου της.
Ο προπονητής Μάουρο Καμορανέζι θα έχει δύο επιπλέον επιλογές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι αφού οι Αντρέ Τεϊσέιρα και Στέφανος Χαραλάμπους επιστρέφουν από τιμωρία. Ο πρώτος μάλιστα ενδέχεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.
