Προειδοποιεί τις ομάδες για τις δηλώσεις-ανακοινώσεις ο Στέλιος Νικολάου

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 22.9.2021
Προειδοποιεί τις ομάδες για τις δηλώσεις-ανακοινώσεις ο Στέλιος Νικολάου

Με γραπτή δήλωση του,  ο Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας της ΚΟΠ Στέλιος Νικολάου συστήνει προσοχή προς όλα τα Σωματεία και τους παράγοντες για τις ανακοινώσεις και δηλώσεις που αφορούν τη διαιτησία και ζητά από όλους υπευθυνότητα.

Αναλυτικά η γραπτή τοποθέτηση του κ. Νικολάου:

«Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται το φαινόμενο της έκδοσης ανακοινώσεων εκ μέρους σωματείων και/ή δηλώσεων εκ μέρους παραγόντων που αφορούν τη διαιτησία αγώνων.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή προς όλα τα σωματεία και τους παράγοντες, ότι όλες οι πιο πάνω ενέργειες είναι αντίθετες και παραβιάζουν σχετικά άρθρα του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής. Το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας ουσιαστικά μόλις έχει ξεκινήσει και απαιτείται από όλους υπευθυνότητα.

Ως εκ τούτου, καλούνται όλα τα σωματεία και οι παράγοντες τους, όπως σταματήσουν τις πιο πάνω ενέργειες, οι οποίες παραβιάζουν τους σχετικούς κανονισμούς και οι οποίες δημιουργούν και/ή καλλιεργούν δυσπιστία και/ή καχυποψία στο άθλημα του ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα θίγουν και/ή μειώνουν το κύρος διαφόρων προσώπων οι οποίοι ευρίσκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ευελπιστώ στην άμεση συμμόρφωση όλων, ούτως ώστε αφενός να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση στο χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία φαίνεται ότι υποσκάπτει την προσπάθεια που γίνεται για την μείωση της βίας στα γήπεδα και αφετέρου να αποφεύγεται η επιβολή ποινής στα σωματεία εν μέσω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν».

Aυτή τη φορά… με παράδοση υπέρ της!

Η ΑΕΚ ξεπέρασε το φράγμα των 2000 διαρκείας

Ντορεγκαράι: «Προσωπικός μου στόχος είναι να σκοράρω πολλά γκολ»

Τέσσερεις χιλιάδες οι φυγάδες.. και συνεχίζουν