Πρώτη που «σπάει» την 50άρα η Ομόνοια - Παραμένει στα... χαμηλά ο ΑΠΟΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Πρώτη που «σπάει» την 50άρα η Ομόνοια - Παραμένει στα... χαμηλά ο ΑΠΟΕΛ

Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια παρατάσσεται χωρίς Κύπριο ποδοσφαιριστή στην αρχική της ενδεκάδα και με αυτόν τον τρόπο γίνεται η πρώτη ομάδα που ξεπερνά τις 50.000 ευρώ στα πρόστιμα για τον σχετικό κανονισμό.


Ως γνωστό οι ομάδες πληρώνουν 2.000 ευρώ για κάθε φορά που ξεκινούν με έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή και 8.500 ευρώ στους αγώνες που αρχίζουν χωρίς κανέναν γηγενή ποδοσφαιριστή.


Στο «αιώνιο» ντέρμπι, λοιπόν, η Ομόνοια ξεκινά χωρίς Κύπριο για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι και θα πληρώσει για πέμπτη φορά το «βαρύ» πρόστιμο των 8.500 ευρώ.

Στα άλλα έξι τους παιχνίδια οι πράσινοι έπαιξαν πέντε φορές με έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή και μόλις μία φορά με δύο, έτσι η συνολική τους «σούμα» έφτασε τις 52.500 ευρώ.

Το τριφύλλι ξεπέρασε την ΑΕΚ που προχθές το Σάββατο είχε «ανέβει» στις 46.000 ευρώ ενώ την τρίτη θέση της σχετικής λίστας κατέχει η Πάφος με 44.000 ευρώ.

Απεναντίας, ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά το «αιώνιο» ντέρμπι με δύο Κύπριους παίκτες (Μερκής, Εφραίμ).

Αυτή είναι η πέμπτη φορά (σε οκτώ αγώνες) που οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα πληρώσουν το σχετικό πρόστιμο ενώ στα άλλα τρία τους παιχνίδια άρχισαν με έναν Κύπριο, με τη δική τους «σούμα» να ανέρχεται στις μόλις 6.000 ευρώ.


 

Κατηγορίες